Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Witajcie kochani
Już od ponad roku zajmuję się wykonywaniem różności z filcu (ale nie tylko), także na zamówienie. Niedawno założyłam stronkę na facebooku: https://www.facebook.com/filcowohendmej ... =bookmarks
Serdecznie zapraszam i zachęcam do odwiedzania i lajkowania
tuśka, a można zamówić jakiś wzór na etui na telefon? Strasznie mi się spodobały te Twoje psiaki i superbohaterowie.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Świetnie!
Wymiary Ci podam, jak znajdę w internecie, bo moja cegła jest teraz w naprawie i nie pamiętam wymiarów.
Jesteś mi w stanie podać mniej więcej cenę?
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Okej, super. Dam Ci znać jak się zdecyduję co konkretnie chcę, bo są tak świetne, że sama nie umiem się zdecydować czy zwykłe czy zwierzaka
Jasne, nie ma sprawy Dzisiaj zamówiłam filc w "zwierzęcych" kolorach. Mam więc nadzieję, że w następny weekend będę mogła już zacząć tworzyć nowe zwierzole
O, a w jakich?
Może mi to ułatwi wybór. Jak nie chcesz spamować sobie w temacie, to daj znać mi na PW
Ja potrzebuję czegoś 15cm na 9 cm
I nie umiem się zdecydować co chcę Jak tylko pomyslę, to dam znać. Ale raczej coś zwykłego z jakimś fajnym motywem, ale zwierzaki będą za duże.
Stronkę prowadzę od niedawna w przeciwieństwie do fotobloga: http://www.photoblog.pl/tusia7/169777419/
tam jest trochę więcej wykonanych rzeczy, może coś Ci wpadnie w oko
i super, pomogło
Coś czarnego lub ciemnego w kolorowe kwiatki? Bukiecik czy jakiś motyw roślinny?