Moderator: Junior Moderator

(chyba) Ja też nie pochodzę normalnie po podłodze jak szczurasy biegają(w skarpetkach). Moje skarpetki działają jak lep na szczury!
 (chyba) Ja też nie pochodzę normalnie po podłodze jak szczurasy biegają(w skarpetkach). Moje skarpetki działają jak lep na szczury!  Pojawiają się nie wiadomo skąd i zaczynają podgryzać i faktycznie się czasem odczuje. Ale ogólnie coś mają do skarpetek, bo tylko je gdzieś zawsze pochowają..
 Pojawiają się nie wiadomo skąd i zaczynają podgryzać i faktycznie się czasem odczuje. Ale ogólnie coś mają do skarpetek, bo tylko je gdzieś zawsze pochowają..   
  Też nie wiem skąd to zachowanie i dlaczego akurat ten szczur to ma, a inny już nie. Przyjęłam, że tak mają, taki ich charakter i protestują przeciwko skarpetkom, i je po prostu takimi akceptuję, a że więcej rozumu mam niż one, to ściągam je szybciutko
 Też nie wiem skąd to zachowanie i dlaczego akurat ten szczur to ma, a inny już nie. Przyjęłam, że tak mają, taki ich charakter i protestują przeciwko skarpetkom, i je po prostu takimi akceptuję, a że więcej rozumu mam niż one, to ściągam je szybciutko 
 Jakieś takie gęstsze i jakby kręcone???
 Jakieś takie gęstsze i jakby kręcone???
 . Rozważałaś kastrację? Z tego co pamiętam jest młody, a bodajże od 4go miesiąca już można.
. Rozważałaś kastrację? Z tego co pamiętam jest młody, a bodajże od 4go miesiąca już można. 

słodkie maluchy
 słodkie maluchy 

Wystarczy wziąć karton, porobić jakieś przejścia, okienka, tunele i już pełen fun
 Wystarczy wziąć karton, porobić jakieś przejścia, okienka, tunele i już pełen fun  

Pierwszy kabel jaki mi przegryzły to też kabel od myszkitalucha pisze:Łobuzy rosną i rozrabiają, wczoraj przegryźli mi kabel od myszki
 A potem już było tyyylko gorzej^^' (kabel od xboxa, od czajnika, suszarki, ładowarek, od telewizora i internetu i głośników
 A potem już było tyyylko gorzej^^' (kabel od xboxa, od czajnika, suszarki, ładowarek, od telewizora i internetu i głośników   
   ) Zalecam więc pilną obserwację jak latają, bo to naprawdę kwestia paru sekund..
 ) Zalecam więc pilną obserwację jak latają, bo to naprawdę kwestia paru sekund..  Zima nadciąga to ciepłych kątów się szuka nie?!
 Zima nadciąga to ciepłych kątów się szuka nie?! 

Jak już raz zasmakują to potem ciężko jest im się powstrzymać. I do tego dokładnie wiedzą kiedy akurat nie zwracasz na nie uwagi
  Jak już raz zasmakują to potem ciężko jest im się powstrzymać. I do tego dokładnie wiedzą kiedy akurat nie zwracasz na nie uwagi