[GDAŃSK] oddam szczura z transporterkiem

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

zuz_zuz

[GDAŃSK] oddam szczura z transporterkiem

Post autor: zuz_zuz »

Witam. :>
Oddam białego dorosłego samca z czerwonymi oczami wraz z transporterkiem dla kotów, poidełkiem i miseczką. Jest bardzo zadbany, był pod stałą opieką weterynarza. Ze względu na wykrycie silnego uczulenia na szczury jestem zmuszona się z nim rozstać :< Szczurek jest bardzo sympatyczny i kontaktowy, nie boi się ludzi jednak jest on ,,samcem alfa" i nie może przebywac w klatce oraz w pomieszczeniu z innymi szczurami ponieważ dochodzi do krwawych bójek.Wiem to z doświadczenia ponieważ przyszedł on do mnie w momencie kiedy już posiadałam dwa szczury. Kiedy próbowałam je oswoic niestyety atakował kolegów. Musiał przebywać w innej klatce. Szukam osoby odpowiedzialnej,ndoświadczonej, która by poświeciła mu dużo zainteresowania.
Awatar użytkownika
unipaks

Re: [GDAŃSK] oddam szczura z transporterkiem

Post autor: unipaks »

Nie zawsze prędko da się nowego szczurka połączyć z innymi już zadomowionymi, niejednokrotnie wymaga to dużo czasu oraz cierpliwości, niektórzy czasem kastrowali zwierzę jeśli było bardzo, ale to bardzo agresywne wobec szczurów i ludzi. Nie wkłada się ich od razu razem do jednej klatki, tylko zapoznaje na neutralnym terenie
A co zrobisz z tamtymi dwoma, skoro masz uczulenie na szczury?
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
zuz_zuz

Re: [GDAŃSK] oddam szczura z transporterkiem

Post autor: zuz_zuz »

Te dwa już są oddane w dobre ręce :) teraz tylko szukam domku dla tego trzeciego. A te dwaod początku razem nie były, jeden był starszy i bez problemu je połączyłam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”