Kredka & Dioda

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
jesse89

Kredka & Dioda

Post autor: jesse89 »

Cześć!
Przedstawiam wam moje dwumiesięczne panny!
Obrazek

Szczurze siostry są u nas od 1 września. Kredka to mały dzikus, który zdecydowanie lubi się rządzić. Trudno ją było przyzwyczaić do siebie, a i teraz zdecydowanie woli zwiedzać wszystkie ZAKAZANE zakamarki pokoju niż siedzieć na miejscu. Dioda, pomimo iż dziewczynka, jest strasznym przytulasem. Najlepiej podoba jej się wchodzenie pod bluzkę, bez względu na to co mam na sobie i to ona, nie ja, nauczyła mnie pierwszej sztuczki (wchodzi mi na ramie i ciągnie za rękaw bluzki tak długo, aż wyprostuje rękę i pozwolę jej przejść do klatki) :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Kredka & Dioda

Post autor: unipaks »

Mała cwaniara :D Szczurki dobrze wiedzą, że człowieka (zwłaszcza zaangażowanego emocjonalnie, da się szybko wytresować! ;D ;)
Śliczne masz panieneczki, niech zdrowo sobie rosną A skąd one są? Też miałam kiedyś siostrzyczki
Głaski ślę dla dziewuszek :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”