Moje królewny-Chelsea i Dafne
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje królewny-Chelsea i Dafne
A co się stało, że zakończyło się to dla niej w ten najgorszy sposób?

Z nami : Kreska, Tosia (http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=41343)
Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka

Przetransportowane: 8 przystojniaków i 8 samiczek
Za TM [*][/b]: Lucy, Hera, Topej, Fiona, Całka, Aria, Albert, Iskierka, Gabi, Safi, Plamka
Noelle, tak mi przykro! 
[*] na drogę...
Jak Phoebe sobie radzi?

[*] na drogę...
Jak Phoebe sobie radzi?
Starość i niezliczona ilość guzów.... to stało się z dnia na dzień, męczyła się strasznie  nie potrafiła się umyć, napić, ciągnęła za sobą łapki....dosłownie z dnia na dzień....
 nie potrafiła się umyć, napić, ciągnęła za sobą łapki....dosłownie z dnia na dzień....  Phoebe jest dzielna, zawsze była typem outsiderki, chociaż trochę szuka jej po klatce... smutno
 Phoebe jest dzielna, zawsze była typem outsiderki, chociaż trochę szuka jej po klatce... smutno 

nie potrafiła się umyć, napić, ciągnęła za sobą łapki....dosłownie z dnia na dzień....
 nie potrafiła się umyć, napić, ciągnęła za sobą łapki....dosłownie z dnia na dzień....  Phoebe jest dzielna, zawsze była typem outsiderki, chociaż trochę szuka jej po klatce... smutno
 Phoebe jest dzielna, zawsze była typem outsiderki, chociaż trochę szuka jej po klatce... smutno 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38161
Ze mną --> Phoebe
za TM : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]
  : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]

Ze mną --> Phoebe
za TM