. Obydwaj młodzi panowie mają białe brzuszki i biel schodzi na wszystkie łapki. A nie wygląda on na american blue?
. Obydwaj młodzi panowie mają białe brzuszki i biel schodzi na wszystkie łapki. A nie wygląda on na american blue?ODMIANY, KOLORY
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ODMIANY, KOLORY
Dziękuję za tak szybka odpowiedz  . Obydwaj młodzi panowie mają białe brzuszki i biel schodzi na wszystkie łapki. A nie wygląda on na american blue?
. Obydwaj młodzi panowie mają białe brzuszki i biel schodzi na wszystkie łapki. A nie wygląda on na american blue?

. Obydwaj młodzi panowie mają białe brzuszki i biel schodzi na wszystkie łapki. A nie wygląda on na american blue?Ze mną: 
Edwin od 19.11.2014 - Dumbo Standard Black Husky Berkshire
Agutek od 13.01.2015r. - Standard Standard Aguti English Irish
Hugo i Oskar od 17.03.2015r. Standard Standard Black Husky Berkshire

Witam 
Zastanawiam się nad moim Jogim ok 3 miesięcznym ogoniastym. Jego brat Leon to Dumbo Rex Black? English Irish a Jogi jak dotąd był Dumbo Standard Black Berkshire, ale coś dziwnego się z nim dzieje, tak jakby haszczeje. W sumie to raczej niemożliwe, żeby haszczał, więc chciałam Was się poradzić co to może być. Grzbiet ma czarny (bez jakiegokolwiek białego włoska), brzuszek ma bialutki, a boczki przesiane włoski czarne i białe. Śmiesznie trochę wygląda i zastanawiam się co to wyszło z niego.

Zastanawiam się nad moim Jogim ok 3 miesięcznym ogoniastym. Jego brat Leon to Dumbo Rex Black? English Irish a Jogi jak dotąd był Dumbo Standard Black Berkshire, ale coś dziwnego się z nim dzieje, tak jakby haszczeje. W sumie to raczej niemożliwe, żeby haszczał, więc chciałam Was się poradzić co to może być. Grzbiet ma czarny (bez jakiegokolwiek białego włoska), brzuszek ma bialutki, a boczki przesiane włoski czarne i białe. Śmiesznie trochę wygląda i zastanawiam się co to wyszło z niego.

Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']

Zmienia futro na dorosłe 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
noovaa już zmienił i takie cuś wyszło

Jogi Leon Julian Galaxy Gold

Hej.
Taki "odcień" czarnego często nazywają "silverblack".

Taki "odcień" czarnego często nazywają "silverblack".
Śliczny!Marzka95 pisze:Witam

Marzka,chłopak niebawem będzie miał całe futerko przesiane takimi srebrnymi włoskami.Nie będą one aż tak widoczne,jak obecnie.Zobaczysz  Zmienia futro na dorosłe,a to trochę trwa.
 Zmienia futro na dorosłe,a to trochę trwa.

Zmienia futro na dorosłe,a to trochę trwa.
 Zmienia futro na dorosłe,a to trochę trwa.Re: ODMIANY, KOLORY
carola138 on już zmienił, nie od dziś mam szczurki i wiem jak przebiega zmienianie sierściucha   . Aktualnie boczki ma przesiane czarno-białe i zaczął przesiewać się na grzbiecie, więc chyba silver z niego będzie. Muszę poczytać coś gdzieś o tym silverze, bo w sumie nie wiem o co w nim chodzi.
 . Aktualnie boczki ma przesiane czarno-białe i zaczął przesiewać się na grzbiecie, więc chyba silver z niego będzie. Muszę poczytać coś gdzieś o tym silverze, bo w sumie nie wiem o co w nim chodzi.

. Aktualnie boczki ma przesiane czarno-białe i zaczął przesiewać się na grzbiecie, więc chyba silver z niego będzie. Muszę poczytać coś gdzieś o tym silverze, bo w sumie nie wiem o co w nim chodzi.
 . Aktualnie boczki ma przesiane czarno-białe i zaczął przesiewać się na grzbiecie, więc chyba silver z niego będzie. Muszę poczytać coś gdzieś o tym silverze, bo w sumie nie wiem o co w nim chodzi.Jogi Leon Julian Galaxy Gold

Mam pytanko Czy wszystkie husky wybielają się czy niektóre zostają przy swojej barwie?

Ze mną Luna(husky) Gabi(kapturek), Roksi(kapturek)
<:3)~ LOVE RATS <:3)~
Na moim zdjęciu profilowym widnieje Gabi <3

<:3)~ LOVE RATS <:3)~
Na moim zdjęciu profilowym widnieje Gabi <3
Wszystkie husky jaśnieją.  Niektóre całkowicie, niektóre nieznacznie.

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- xkuubi
- Numer GG: 28198941
- Kontakt:
Cześć cześć cześć 
Zwracam się z prośbą o pomoc w ustaleniu, jakiej mój maluch jest odmiany . Kolor szczególnie ciężko mi określi
. Kolor szczególnie ciężko mi określi  

Zwracam się z prośbą o pomoc w ustaleniu, jakiej mój maluch jest odmiany

Ze mną: Dexter, Leon[idas], Demon i tymczasy 
Za tęczowym mostem: Kubuś,Pepe,Devil[*][/size][/color]

Za tęczowym mostem: Kubuś,Pepe,Devil[*][/size][/color]
Jak na moje - dumbo, rex/rexovelveteen, russian blue agouti  

Wyszukiwarka nie gryzie

Poniżej jedna z dwóch samiczek odebrana od terrarysty (dawałam link do ogłoszenia w innym wątku), który nie miał co z nimi zrobić, bo były za duże do skarmienia. Przy okazji założę oddzielny watek. 
Takiego cuda, jak ta samiczka, to jeszcze na żywo nie widziałam - coś jak kapturek z białą obróżką, białymi pasami (zaznaczonymi strzałkami), pyszczkiem umoczonym w jaśniejszej farbie, białą plamką na czole, a do tego dwa odcienie szarego na grzbiecie na kształt klepsydr. Proszę o wskazówki - co to za typ ubarwienia (variegated?) i jaki to kolor (blue american/russian?)?
A przy okazji ile dalibyście panience, 5-6 tygodni?

Takiego cuda, jak ta samiczka, to jeszcze na żywo nie widziałam - coś jak kapturek z białą obróżką, białymi pasami (zaznaczonymi strzałkami), pyszczkiem umoczonym w jaśniejszej farbie, białą plamką na czole, a do tego dwa odcienie szarego na grzbiecie na kształt klepsydr. Proszę o wskazówki - co to za typ ubarwienia (variegated?) i jaki to kolor (blue american/russian?)?
A przy okazji ile dalibyście panience, 5-6 tygodni?

Ze mną: 

Zastanowiłabym się czy nie podciągnąć tego pod niestandardowego husky.