Az strach pomyslec jakie imie wymysli dla szczurzycy wymysli moja Malpa

Moderator: Junior Moderator

Nowa kolezanka
						Nowa kolezanka

jednak uprzejmie prosza o odrobine prywatnosci i na sesje zdjeciowa pozwola dopiero jutro
 jednak uprzejmie prosza o odrobine prywatnosci i na sesje zdjeciowa pozwola dopiero jutro  co do glaskania narazie ciezko idzie mi oswajanie Dziewczyn, z racji wyjatkowo ciekawskiego psa ktory wiecznie pcha nos  do klatki
  co do glaskania narazie ciezko idzie mi oswajanie Dziewczyn, z racji wyjatkowo ciekawskiego psa ktory wiecznie pcha nos  do klatki 
 ) Udanego łączenia i szybkiego oswajania panienek!
 ) Udanego łączenia i szybkiego oswajania panienek! 
 Pies pilnowal kazdego ich ruchu i probowal lizac po lapkach. Ahri juz sie przyzwyczaila jednak nowa nie za bardzo i sploszona siedzi w domku
 Pies pilnowal kazdego ich ruchu i probowal lizac po lapkach. Ahri juz sie przyzwyczaila jednak nowa nie za bardzo i sploszona siedzi w domku
 tak sie nazywa lisica o 9 ogonach w jakiejs tam grze. Nad nowa myslelismy o Lux, ale za duzo ma szarnego w porownaniu do bialego
 tak sie nazywa lisica o 9 ogonach w jakiejs tam grze. Nad nowa myslelismy o Lux, ale za duzo ma szarnego w porownaniu do bialego To naprawdę dobry pomysł jest.
 To naprawdę dobry pomysł jest. Ciemniejsza to black hooded, a jaśniejsza american blue hooded. Ale jeśli się mylę, to mam nadzieję, że ktoś dobrze obeznany w temacie mnie poprawi.
 Ciemniejsza to black hooded, a jaśniejsza american blue hooded. Ale jeśli się mylę, to mam nadzieję, że ktoś dobrze obeznany w temacie mnie poprawi.

Natomiast Ashe (tak nowa dostala w koncu wlasne imie
 Natomiast Ashe (tak nowa dostala w koncu wlasne imie  ) nadal wbita w kat klatki sie boi
 ) nadal wbita w kat klatki sie boi