Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Fiona uwielbia banany, ale gruszką czy innymi owocami też nie pogardzi :-). Nie zauważyłam żeby coś jej było po zjedzeniu gruszki. Nie powinno się dawać cytrusów a gruszka przecież nim nie jest.
Szyszka nie chce ani jablka, a nie gruszki, banana tez nie tknela, najbardziej sprawdzony ma suchy pokarm( w tym oczywiscie suszone owoce i warzywa). Ciekawa jestem czy za jakis czas sie to zmieni i bedzie preferowala zieleninke w formie naturalnej? Pozdrawiam
Musze powiedziec, ze mojej szkrabince sie odmienilo i zlizuje soczek z gruszki, ktora akurat jem. Poza tym szamie kawaleczki a ostatnio myslalam, ze sie przewroce, jak zobaczylam Szysze ktora w zebiskach zatargala ogromny gruszkowy ogryzek za szafe :shock: :?
moje szczury nie przepadają za gruszką.Trochę dziwne ale wolą jabłka które są przecież bardziej kwaśne.
ze mną Gizmo ,Tofik Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017 Dla świata jesteś tylko człowiekiem,
dla swojego szczura jesteś całym światem.
ze mną Gizmo ,Tofik Za TM:Albin[*]20.08.2015, Belzebub [*]30.04.2016[/i][/size] Sid[*]28/29.06.2017,Azazel[*]5.07.2017 Dla świata jesteś tylko człowiekiem,
dla swojego szczura jesteś całym światem.
A co jest przyczyną tego, że ja nie lubię pasztetu a ty nie lubisz czegoś tam? Gusta są różne, każdy lubi co innego (a niektórzy nawet nie lubią szczurów!)