mikemb pisze:Jest tylko jedno ale, w zwierzetarni tylko do pani doktor Malgosi, jest naprawde ciepla i mila dla malych przyjaciol. 
Ja chodzę tam w sumie do tego lekarza, który jest - i do dr. Małgosi, i do dr. Tomka, i do dr Ani, jak czasem ich zastępuje, i jeśli chodzi o podejście do zwierząt i ich opiekunów nie mam żadnych zastrzeżeń, wszyscy do nich gadają, a moja banda to już po imieniu jest witana 

Ja jestem panikara i wszystkim się martwię - kiedy się bałam, czy Kluska przeżyje operację i się rozkleiłam w poczekalni, to uspokajająco na mnie działała i dr Małgosia, która potrafi się zmartwić razem z opiekunem, i stoicki spokój dr Tomka - przy nim się wydaje, że wszystko jest do pokonania 

Także tu się moim zdaniem świetnie uzupełniają. Do dr Ani nie trafiłam z niczym poważniejszym, ale też zrobiła na mnie bardzo fajne wrażenie.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek