Śpioch po przebudzeniu ?
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Nowosolanin
Śpioch po przebudzeniu ?
Witam , jeden z moich szczurków po wstaniu ma pod okiem takie coś podobnego do ludzkiego "śpiocha" kiedy wstanie . Szczurek ma ok. półtora miesiąca . Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne ? . Szczurek jest energiczny i bardzo ciekawski więc wątpliwe że to jakaś straszna choroba

Re: Śpioch po przebudzeniu ?
A czy jest to coś dużego czy raczej małego? To wiele nam pomoże.  Bo nie widzieliśmy go więc nie mogę nic teraz stwierdzić..
 Bo nie widzieliśmy go więc nie mogę nic teraz stwierdzić..

Bo nie widzieliśmy go więc nie mogę nic teraz stwierdzić..
 Bo nie widzieliśmy go więc nie mogę nic teraz stwierdzić..W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.

- Nowosolanin
Małego pod okiem , zazwyczaj jak wstaje . Bardzo malutka  . Teraz jest cały czas taki mały punkcik czarny albo mocno czerwony
 . Teraz jest cały czas taki mały punkcik czarny albo mocno czerwony

. Teraz jest cały czas taki mały punkcik czarny albo mocno czerwony
 . Teraz jest cały czas taki mały punkcik czarny albo mocno czerwony- Nowosolanin
Pisze następnego posta z racji tego że nie mogę edytować . Dołączam zdjęcie http://speedy.sh/xHVZ8/asdasd.jpg . Jeszcze ma lekkie zmianki koloru na ogonie , ale on ogólnie robi się taki lekko rudowaty 

Nic nie widzę  Ale na wszelki wypadek pójdź z nim do weta na kontrolę
 Ale na wszelki wypadek pójdź z nim do weta na kontrolę 

W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.

Chodzi o tą czerwoną plamkę? To porfiryna, szczury wydzielają ją w sytuacjach stresu czy choroby, w takich małych ilościach to całkowicie normalne  Może to akurat ujście gruczołu i normalne, że trochę wydzieliny tam jest.
 Może to akurat ujście gruczołu i normalne, że trochę wydzieliny tam jest.
Lekka rudość to może być właśnie futerko zabarwione porfiryną.

Może to akurat ujście gruczołu i normalne, że trochę wydzieliny tam jest.
 Może to akurat ujście gruczołu i normalne, że trochę wydzieliny tam jest.Lekka rudość to może być właśnie futerko zabarwione porfiryną.
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.

http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
Czasem dobrze jak na świecie są tak mądre osoby, jak Sky  

W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.