Moderator: Junior Moderator

ale uwielbiam.
 ale uwielbiam. 

Piękne te wasze klateczki
 Piękne te wasze klateczki   Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem nowej i nowych domowników po stracie Lusi
 Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem nowej i nowych domowników po stracie Lusi   Aktualnie mam na oku klatkę Inter Zoo Frodo: http://www.tukan24.pl/inter-zoo-klatka- ... astic.html  z plastikowymi elementami bo z drewienkami niesamowicie się męczyłam.. myślicie że ta klatka się sprawdzi? Czytałam tylko że ma dość małe drzwiczki ale to chyba do przeżycia
 Aktualnie mam na oku klatkę Inter Zoo Frodo: http://www.tukan24.pl/inter-zoo-klatka- ... astic.html  z plastikowymi elementami bo z drewienkami niesamowicie się męczyłam.. myślicie że ta klatka się sprawdzi? Czytałam tylko że ma dość małe drzwiczki ale to chyba do przeżycia   Co o niej sądzicie?
 Co o niej sądzicie?  

I nawet sobie cenię, ale drzwiczki faktycznie są malutkie. Radzę sobie z tym tak, że wszystko montuję/zmieniam/myję przy otwartej górze klatki i jest git. Po pewnym czasie da się dojść do wprawy i tak zawieszać hamaczki, żeby nie trzeba było sobie łamać rąk przy ich zdejmowaniu xd Szczury zadowolone, miejsca mają w cholerę, półki bardzo łatwo się zmywa mokrą szmatką, nie trzeba za każdym razem wyjmować. Kuweta jest wysoka, więc nic się nie wysypuje z niej na pokój, co też jest sporym plusem. Gdyby nie drzwiczki, klatka byłaby idealna.
 I nawet sobie cenię, ale drzwiczki faktycznie są malutkie. Radzę sobie z tym tak, że wszystko montuję/zmieniam/myję przy otwartej górze klatki i jest git. Po pewnym czasie da się dojść do wprawy i tak zawieszać hamaczki, żeby nie trzeba było sobie łamać rąk przy ich zdejmowaniu xd Szczury zadowolone, miejsca mają w cholerę, półki bardzo łatwo się zmywa mokrą szmatką, nie trzeba za każdym razem wyjmować. Kuweta jest wysoka, więc nic się nie wysypuje z niej na pokój, co też jest sporym plusem. Gdyby nie drzwiczki, klatka byłaby idealna.  śpijcie słodko, maluszki <3
 śpijcie słodko, maluszki <3 .  Był jeszcze jeden hamaczek, ale niestety został zjedzony
.  Był jeszcze jeden hamaczek, ale niestety został zjedzony  . Niedługo urządzę trochę większą klatkę, dojdzie hamaczek i może jeszcze coś
 . Niedługo urządzę trochę większą klatkę, dojdzie hamaczek i może jeszcze coś 
 Jak wam się podoba??
 Jak wam się podoba??