Jeżeli zrobisz pare błędów to wyjdzie na to że rodzice mieli rację i potem już zostaną tylko nieprzyjemności
 Jeżeli zrobisz pare błędów to wyjdzie na to że rodzice mieli rację i potem już zostaną tylko nieprzyjemności 
Moderator: Junior Moderator

Sprzątam przynajmniej 2 razy w tygodniu (tak bardziej gruntownie) jak widzę że są zasikane ręczniki to wymieniam (mam i drewienka i ręczniki papierowe bo mordki lubią sobie z nich mościć legowisko a jak je zasikają to można bardzo szybko wymienić). Dodatkowo wypróbowuje wszystkie nowości anty zapachowe jakie nam przywożą do sklepu x'D
 Sprzątam przynajmniej 2 razy w tygodniu (tak bardziej gruntownie) jak widzę że są zasikane ręczniki to wymieniam (mam i drewienka i ręczniki papierowe bo mordki lubią sobie z nich mościć legowisko a jak je zasikają to można bardzo szybko wymienić). Dodatkowo wypróbowuje wszystkie nowości anty zapachowe jakie nam przywożą do sklepu x'D  W sumie... jak miałam dziewczyny to kradły i niszczyły małe przedmioty teraz jak mam chłopaków to w ogóle tego nie robią. Jedyne co to muszę częściej robić pranie jak się któremuś popuści.
 W sumie... jak miałam dziewczyny to kradły i niszczyły małe przedmioty teraz jak mam chłopaków to w ogóle tego nie robią. Jedyne co to muszę częściej robić pranie jak się któremuś popuści. 
 Jeśli tak, to to może być dobry argumant
 Jeśli tak, to to może być dobry argumant