nie ma innego wyjścia, bo szczurek już umówiony
klamka zapadła, się boję teraz :oops:
przywiozę ją w przyszłym tygodniu, do tego czasu będę wdzięczna za każdą radę

Moderator: Junior Moderator

Będzie dobrze!
 Będzie dobrze!

..potem w duzym pokoju budowalam jakies dziwne konstrukcjie coby nie zapoznawaly sie tylko na kanapie ale Żelcia i Fresa szybko nauczyly sie przelazic przez barykade
 ..potem w duzym pokoju budowalam jakies dziwne konstrukcjie coby nie zapoznawaly sie tylko na kanapie ale Żelcia i Fresa szybko nauczyly sie przelazic przez barykade  ...pierwsza wspolna noc spedzily w klatce Fresy...dzis mieszkaja razem w klatce podstawowej :] i jak narazie jest okej...zdazaja sie normalne przepychnki i bijatyki...np wczoraj Klusior ganiala obie dziewuchy jakby ja cos w ten gruby tylek ugryzlo...
 ...pierwsza wspolna noc spedzily w klatce Fresy...dzis mieszkaja razem w klatce podstawowej :] i jak narazie jest okej...zdazaja sie normalne przepychnki i bijatyki...np wczoraj Klusior ganiala obie dziewuchy jakby ja cos w ten gruby tylek ugryzlo... 

jakby coś się nasuwało piszcie, a ja obiecuję w tym poście kontynuować temat i zdawać relację z przebiegu wydarzeń
  jakby coś się nasuwało piszcie, a ja obiecuję w tym poście kontynuować temat i zdawać relację z przebiegu wydarzeń 
 byla oddawana niestety nie z powodu alergii....nie ma juz tego tematu niestety...
 byla oddawana niestety nie z powodu alergii....nie ma juz tego tematu niestety...

no i poprosimy zdjecia jak tylko mała dotrze..i zdawac relacje
 no i poprosimy zdjecia jak tylko mała dotrze..i zdawac relacje 

. Ja jestem nadal za opcją neutralny teren - przypomniało mi się jak w garażu wystraszone dziewczyny wspinały się na mnie po spodniach i siedziały pod bluzą bez żadnych sporów
. Ja jestem nadal za opcją neutralny teren - przypomniało mi się jak w garażu wystraszone dziewczyny wspinały się na mnie po spodniach i siedziały pod bluzą bez żadnych sporów  , dopiero jak się oswoiły z nowym miejscem to każda poszła w swoją stronę
, dopiero jak się oswoiły z nowym miejscem to każda poszła w swoją stronę  .
. 

koniecznie chce oglądać Flusię, pewnie też powąchać, ale tamta nie wykazuje chęci współpracy...
  koniecznie chce oglądać Flusię, pewnie też powąchać, ale tamta nie wykazuje chęci współpracy... 

), wydaje mi się, że Iset zrobiła się po tym błyszcząca
), wydaje mi się, że Iset zrobiła się po tym błyszcząca  . Albo jakieś witaminki, tylko nie wiem jakie
. Albo jakieś witaminki, tylko nie wiem jakie  . Może wibowit? Osobiście uważam, że wibowit należy dawać tylko jeżeli jest naprawdę kiepsko z tym futerkiem, po co aplikować sztuczności. Powodzenia w oswajaniu "nowej"
. Może wibowit? Osobiście uważam, że wibowit należy dawać tylko jeżeli jest naprawdę kiepsko z tym futerkiem, po co aplikować sztuczności. Powodzenia w oswajaniu "nowej"  .
.