(może być stara szczoteczka do zębów)
 (może być stara szczoteczka do zębów)nie wiem jak myjka, nie próbowałam, ale na logikę najpierw trzeba usunąć paprochy a potem naparzać parą.
Moderator: Junior Moderator

Ale od czego ma sie chwytne stopy
 Ale od czego ma sie chwytne stopy   Stopą bardzo łatwo sie wciska ten włacznik do pary, tylko dzbanek trzeb umieścic na podłodze.
 Stopą bardzo łatwo sie wciska ten włacznik do pary, tylko dzbanek trzeb umieścic na podłodze. Żeby efekt był najlepszy, trzeba by myjką dmuchac raz przy razie, przy czym sama powierzchnia najmocniejszego uderzenia pary to jakieś 2x2 cm. A przynajmniej tyle zauwazyłem , że sie czyści "na raz".
 Żeby efekt był najlepszy, trzeba by myjką dmuchac raz przy razie, przy czym sama powierzchnia najmocniejszego uderzenia pary to jakieś 2x2 cm. A przynajmniej tyle zauwazyłem , że sie czyści "na raz".
 Działa lepiej, niż samo przecieranie klatki szmatką z wodą, bo dużo skuteczniej dociera w zakamarki i likwiduje smród.
 Działa lepiej, niż samo przecieranie klatki szmatką z wodą, bo dużo skuteczniej dociera w zakamarki i likwiduje smród.Tez tak próbowałem , ale casita ma podłogę "w kratkę" , więc za bardzo mi nie szło :/ Ale u mnie nie ma na całej powierzchni żwirku ( tylko ręczniczki papierowe i zrębki/kołeczki w gniezdzie) + bentonit w kuwecie-kibelku. Pewnie tez kwestia wprawysmeg pisze:Ja myjką rozbijałam syf i ścierałam go mokrą szmatką, a na koniec ręcznikami papierowymiDziała lepiej, niż samo przecieranie klatki szmatką z wodą, bo dużo skuteczniej dociera w zakamarki i likwiduje smród.

Moje dwa diabełki sikają dosłownie wszędzie , mam drewniane pięterka i tak je oblewają ,że nie mogę znieść tego zapachu ,nie wspominając drewnianego domku ... Mamy myjkę parową w domu ,od razu jutro ją  wypróbuję ,bo już nie wiem jak inaczej podziałać
 Moje dwa diabełki sikają dosłownie wszędzie , mam drewniane pięterka i tak je oblewają ,że nie mogę znieść tego zapachu ,nie wspominając drewnianego domku ... Mamy myjkę parową w domu ,od razu jutro ją  wypróbuję ,bo już nie wiem jak inaczej podziałać