Wika, Dino, Latte, Lenka, Śnieżka!

Moderator: Junior Moderator

Z Furią źle , infekcja dróg oddechowych , dwa dni temu na "sygnale" do weta jechałyśmy i jest na antybiotykach . Dziś znowu wet , może zbadam jej krew . Z Melą też nie ciekawie , prawdopodobnie to samo co z Furią choć Mela trzyma się dużo lepiej.
 Z Furią źle , infekcja dróg oddechowych , dwa dni temu na "sygnale" do weta jechałyśmy i jest na antybiotykach . Dziś znowu wet , może zbadam jej krew . Z Melą też nie ciekawie , prawdopodobnie to samo co z Furią choć Mela trzyma się dużo lepiej.  
  Oby Twoje stadko nie poddało się żadnym choróbskom !
 Oby Twoje stadko nie poddało się żadnym choróbskom !   Oby było lepiej z Furią
 Oby było lepiej z Furią  
 + leki to jakieś 150-200 zł , Pandorka grucha strasznie , leki jak na razie wyszły 20 zł  Ale będzie potrzebne podświetlenie za 50 zł .. dodatkowo mamy jeszcze wydatki na naszych kocich kumpli bo muszą przejść szczepienia za 115 zł . Obecnie mamy zabrane 140 zł A prawdopodobnie w czwartek będzie trzeba wyłożyć ok 250 zl
 + leki to jakieś 150-200 zł , Pandorka grucha strasznie , leki jak na razie wyszły 20 zł  Ale będzie potrzebne podświetlenie za 50 zł .. dodatkowo mamy jeszcze wydatki na naszych kocich kumpli bo muszą przejść szczepienia za 115 zł . Obecnie mamy zabrane 140 zł A prawdopodobnie w czwartek będzie trzeba wyłożyć ok 250 zl

Teraz tylko codziennie czyścimy
 Teraz tylko codziennie czyścimy  
  Jedna mała pchła od Zirrael Rattery i dwie od Rotta Taivas skąd mam też Pandorkę
 Jedna mała pchła od Zirrael Rattery i dwie od Rotta Taivas skąd mam też Pandorkę  
  To zawsze pomaga i oby tym razem obeszło sie bez antybiotyków
 To zawsze pomaga i oby tym razem obeszło sie bez antybiotyków  
  Siwa i Pandora gruchają jak głupie..Siwa jest już po kuracji antybiotykami i nic ;/ zero poprawy ;/ Jutro też jedziemy do weta . Co do reszty , jakoś się trzymają tyle ,że Kamiśka trochę hm... "zdziadziała" ;p Jest bardzo powolna , leniwa ... ale wszystko z nią ok. W sumie za 3-4 msc skończy 2 lata
 Siwa i Pandora gruchają jak głupie..Siwa jest już po kuracji antybiotykami i nic ;/ zero poprawy ;/ Jutro też jedziemy do weta . Co do reszty , jakoś się trzymają tyle ,że Kamiśka trochę hm... "zdziadziała" ;p Jest bardzo powolna , leniwa ... ale wszystko z nią ok. W sumie za 3-4 msc skończy 2 lata  I oby żyła jeszcze dłużej .
 I oby żyła jeszcze dłużej . ) i jakoś w styczniu powinny być już na świecie 2 dzieciaczki od Rotta Taivas ,które do nas dołączą
 ) i jakoś w styczniu powinny być już na świecie 2 dzieciaczki od Rotta Taivas ,które do nas dołączą 

Moja kochana mała Ignis
 Moja kochana mała Ignis  <3 Niestety moje dwa kolejne skarby które miałam mieć od Rotta Taivas raczej się w moim domu nie pojawią. W jednym miocie urodziły się tylko 2 dzidziusie i idą do Hodowli , a w drugim są tylko 3 laski i nie wiem czy się załapie mimio ,że jestem pierwsza na liście poza hodowlami ;/
 <3 Niestety moje dwa kolejne skarby które miałam mieć od Rotta Taivas raczej się w moim domu nie pojawią. W jednym miocie urodziły się tylko 2 dzidziusie i idą do Hodowli , a w drugim są tylko 3 laski i nie wiem czy się załapie mimio ,że jestem pierwsza na liście poza hodowlami ;/  Chciałam też doszczurzyć sie tak aby były 2-3 malce i żeby mogły się ze sobą bawić ;/ Mój najmłodszy szczur ma rok i miesiąc ;/ Rozmawiam z hodowcami ale nie ma miejsc na miot albo samice nie chcą w ciąże zajść ....jak fatum jakieś ...
 Chciałam też doszczurzyć sie tak aby były 2-3 malce i żeby mogły się ze sobą bawić ;/ Mój najmłodszy szczur ma rok i miesiąc ;/ Rozmawiam z hodowcami ale nie ma miejsc na miot albo samice nie chcą w ciąże zajść ....jak fatum jakieś ... 
 Jej fotki możecie zobaczyć tu : http://www.photoblog.pl/paula14s/175180 ... ignis.html
 Jej fotki możecie zobaczyć tu : http://www.photoblog.pl/paula14s/175180 ... ignis.html