. Usuwane będą jakieś guzki z brzuszka mleczne czy gruczoły. Wyrosły dlatego że nie została dopuszczona itd. Nie szkalujcie mnie proszę swoje zwierzątko kocham i wydam każdą kwotę żeby je ratować i zapewnić godne warunki. Operacja będzie już w przeciągu paru dni i  mam pare pytań bo lekarz mi nic nie powiedział ostatnim razem. Jak traktować taka szczurzycę po operacji? Wiem że będzie ją boleć i o to moje pytanko. Wiem że parę dni na pewno nie będzie chciała wychodzić z klatki. Czym jej tą klatkę wyłożyć po operacji? Żwirkiem tak jak zawsze? Zawsze śpi w ręczniczkach chciałbym wymienić je na coś super wygodnego ale i dobrego dla niej miękkiego i żeby nie miała problemów z raną itd. Czy mogę jakoś złagodzić jej ból? Leki jakoś specyficznie ją głaskać chodzi mi o sam ogół.
 . Usuwane będą jakieś guzki z brzuszka mleczne czy gruczoły. Wyrosły dlatego że nie została dopuszczona itd. Nie szkalujcie mnie proszę swoje zwierzątko kocham i wydam każdą kwotę żeby je ratować i zapewnić godne warunki. Operacja będzie już w przeciągu paru dni i  mam pare pytań bo lekarz mi nic nie powiedział ostatnim razem. Jak traktować taka szczurzycę po operacji? Wiem że będzie ją boleć i o to moje pytanko. Wiem że parę dni na pewno nie będzie chciała wychodzić z klatki. Czym jej tą klatkę wyłożyć po operacji? Żwirkiem tak jak zawsze? Zawsze śpi w ręczniczkach chciałbym wymienić je na coś super wygodnego ale i dobrego dla niej miękkiego i żeby nie miała problemów z raną itd. Czy mogę jakoś złagodzić jej ból? Leki jakoś specyficznie ją głaskać chodzi mi o sam ogół. Najważniejsze pytania:
Jak jej pomóc złagodzić ból i przez to przejść?
Czym wyłożyć klatkę jak wróci po zabiegu?
Jak z karmieniem? Co podawać czy np zamontować bliżej poidełko z wodą żeby miała bliżej
Jeżeli zły dział to przepraszam nie miałem głowy się zbytnio rozglądać i tego czytać