Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Wszystko wskazuje na to, że doczekałem się pierwszego przysadkowca. Matt, już prawie dwulatek, ma charakterystyczne objawy. Dostał dwie dawki kabergoliny, na razie chyba mu się nie pogarsza.
Nasz temat W sercu na zawsze: Czarna, Neska, Szara, Morgana, Mysza, Iskra, Amber, Matt, Inka, Kreska, Frania
Co do szczurów: Kreska odeszła niespodziewanie 23 października, w nocy, bez żadnego ostrzeżenia. Po prostu znalazłem ją rano. Frania natomiast dziś pojechała do Łodzi, do nowego stada, a ja, cóż, kończę szczurową przygodę. Nie wiem czy na zawsze, czy tylko na trochę, ale kończę. Po prawie pięciu latach.
Nasz temat W sercu na zawsze: Czarna, Neska, Szara, Morgana, Mysza, Iskra, Amber, Matt, Inka, Kreska, Frania
Mam nadzieję, że Frania szybko stanie się częścią swojej nowej rodziny i zawsze będzie mieć się do kogo przytulić podczas snu.
5 lat przygody ze szczurami zostawia niezatarty ślad w sercu... Z serca życzę Ci, by kiedyś jeszcze ogonki na nowo zawitały w Twoim domu, pozdrawiam