Niuńka śmiga juz jak nowa ;-) bez problemu się wspina i schodzi :-)
Moderator: Junior Moderator

Dziwnie tak
 Dziwnie tak  Ale dobrze, ze śmiga, lek działa
 Ale dobrze, ze śmiga, lek działa 
 ), mojemu poprzedniemu szczurkowi właśnie po takim nieumiejętnym podawaniu bardzo się pogorszyło.
), mojemu poprzedniemu szczurkowi właśnie po takim nieumiejętnym podawaniu bardzo się pogorszyło.  . Nie wiem też, bo może nie doczytałam, jak podajesz lek - ale niektóre szczurki (w tym mój) leku z łyżeczki/miseczki nie zjedzą, a z palca zliżą bez problemu, możesz spróbować (uwaga z cabergoliną, kobiety podobno nie powinny jej dotykać bez rękawiczek z powodu hormonów).
. Nie wiem też, bo może nie doczytałam, jak podajesz lek - ale niektóre szczurki (w tym mój) leku z łyżeczki/miseczki nie zjedzą, a z palca zliżą bez problemu, możesz spróbować (uwaga z cabergoliną, kobiety podobno nie powinny jej dotykać bez rękawiczek z powodu hormonów). śpijcie słodko, maluszki <3
 śpijcie słodko, maluszki <3 Niunia jadła na biurku bo Popi jej wszystko wyżera, ale też dostała ociupinkę coby jej serce nie pękło ;-)
 Niunia jadła na biurku bo Popi jej wszystko wyżera, ale też dostała ociupinkę coby jej serce nie pękło ;-)