Szczurkowa nauka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Szczurkowa nauka
Cześć wszystkim. Większość osób pisze tu przygody ze swoimi ogonkami. Jak pisałam w dziale podaj łapę jestem na poziomie uszczurawiania rodzinki. Wydaje mi się, że jest poprawa. Nadal śmieją się z tego ale mniej i coraz częściej pytają o takie bardziej praktyczne rzeczy.Tak ze trzymajcie kciuki ^^

Re: Szczurkowa nauka
Trzymam! Sama byłam kiedyś na "nie"  Pracuj nad rodzinką (tutaj jest w tematach tyle cudnych fotek ogonków, rozkosznych pieszczochów, rozczulających śpiochów i śmiesznych polegiwaczy
 Pracuj nad rodzinką (tutaj jest w tematach tyle cudnych fotek ogonków, rozkosznych pieszczochów, rozczulających śpiochów i śmiesznych polegiwaczy  )
 )

Pracuj nad rodzinką (tutaj jest w tematach tyle cudnych fotek ogonków, rozkosznych pieszczochów, rozczulających śpiochów i śmiesznych polegiwaczy
 Pracuj nad rodzinką (tutaj jest w tematach tyle cudnych fotek ogonków, rozkosznych pieszczochów, rozczulających śpiochów i śmiesznych polegiwaczy  )
 )[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

Ty czy twoja rodzinka byliście na nie? Na słodkie zdjęcia moja mama reaguje:
- Mordka całkiem przyjazna i oczka po prostu śliczne ale nie mogłabym spać wiedząc że pod tym samym dachem jest taki wstrętny ogon. :/
No ale nie poddaje się i pokazuje filmiki i zdjęcia jak często mogę Zasypuje mamę także faktami o szczurkach. Są to głównie podstawowe informacje ale wykorzystuję  swój talent sypania stoma faktami na sekundę więc jest pod wrażeniem że tak dużo wiem ( szczególnie że przy dużej ilości słów mogę niektóre informacje po pewnym czasie powtarzać i się nie zorientuje) ^^
 Zasypuje mamę także faktami o szczurkach. Są to głównie podstawowe informacje ale wykorzystuję  swój talent sypania stoma faktami na sekundę więc jest pod wrażeniem że tak dużo wiem ( szczególnie że przy dużej ilości słów mogę niektóre informacje po pewnym czasie powtarzać i się nie zorientuje) ^^

- Mordka całkiem przyjazna i oczka po prostu śliczne ale nie mogłabym spać wiedząc że pod tym samym dachem jest taki wstrętny ogon. :/
No ale nie poddaje się i pokazuje filmiki i zdjęcia jak często mogę
 Zasypuje mamę także faktami o szczurkach. Są to głównie podstawowe informacje ale wykorzystuję  swój talent sypania stoma faktami na sekundę więc jest pod wrażeniem że tak dużo wiem ( szczególnie że przy dużej ilości słów mogę niektóre informacje po pewnym czasie powtarzać i się nie zorientuje) ^^
 Zasypuje mamę także faktami o szczurkach. Są to głównie podstawowe informacje ale wykorzystuję  swój talent sypania stoma faktami na sekundę więc jest pod wrażeniem że tak dużo wiem ( szczególnie że przy dużej ilości słów mogę niektóre informacje po pewnym czasie powtarzać i się nie zorientuje) ^^Re: Szczurkowa nauka
Mam nadzieję, że nauka tylu rzeczy o szczurkach przyniesie Ci sukces - rodzinka się zgodzi i będziesz mogła dobrze przygotowana przygarnąć ogony. 

Zwrot w akcji XD Okazało się że proroczo dobrałam temat szczurkowa nauka. Moi rodzice zgodzili się na ogonki^^!!!!!!!! Co prawda dali mi warunek że mam mieć lepsze wyniki w nauce z trzech przedmiotów, ale myślę że dam radę. Co prawda zawsze uważałam że takie,, przekupywanie" jest niezbyt dobre szczególnie jeśli chodzi o żywe zwierzę bo w końcu to odpowiedzialość, ale cóż. Trochę mnie akurat taka forma zgody zaskoczyła bo rodzice mnie nigdy w ten sposób do nauki nie zachęcali( w ogóle rzadko musieli mnie do nauki zachęcać raczej miałam dobre oceny).Uważali że ucze sie dla siebie nie dla ocen. A ze zwierzętami to zawsze uważali że to nie nagroda. Skąd taka zmania? Nie wiem. No ale coż. Trzymajcie kciuki bede pisać o postepach 

No wspaniałe wieści, gratuluję!  A nauka ważną jest tak czy owak i warto oceny podnieść
  A nauka ważną jest tak czy owak i warto oceny podnieść  

Kciukam w takim razie bardzo mocno; wierzę, że ci się uda i wkrótce pod Waszym dachem zagoszczą jakieś fajne ogonki

Kciukam w takim razie bardzo mocno; wierzę, że ci się uda i wkrótce pod Waszym dachem zagoszczą jakieś fajne ogonki

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 

A więc sukces  Jak widać warto się starać i tak właśnie gdzieś we wrześniu pojawią się u mnie dwie samiczki
 Jak widać warto się starać i tak właśnie gdzieś we wrześniu pojawią się u mnie dwie samiczki  Tak się cieszę
 Tak się cieszę   Jeszcze nie wiem skąd adoptuję, ale na razie muszę się przygotować technicznie. Już nie mogę się doczekać
 Jeszcze nie wiem skąd adoptuję, ale na razie muszę się przygotować technicznie. Już nie mogę się doczekać  

Jak widać warto się starać i tak właśnie gdzieś we wrześniu pojawią się u mnie dwie samiczki
 Jak widać warto się starać i tak właśnie gdzieś we wrześniu pojawią się u mnie dwie samiczki  Tak się cieszę
 Tak się cieszę   Jeszcze nie wiem skąd adoptuję, ale na razie muszę się przygotować technicznie. Już nie mogę się doczekać
 Jeszcze nie wiem skąd adoptuję, ale na razie muszę się przygotować technicznie. Już nie mogę się doczekać  

Gratuluję! Jak tam przygotowania?