Z kolei jeśli chodzi o Versele Laga Complete Rat & Mouse to do tego nie trzeba już ziaren, ziarna są w składzie tego granulatu.
Moderator: Junior Moderator

), kolbę, zioła dla szczurów (olewają), gałązki jabłoni (sporadycznie obgryzą), suszony lub surowy banan (pycha!), pestki słonecznika, płatki owsiane (bo akurat sama wcinam).
  ), kolbę, zioła dla szczurów (olewają), gałązki jabłoni (sporadycznie obgryzą), suszony lub surowy banan (pycha!), pestki słonecznika, płatki owsiane (bo akurat sama wcinam).
Czosnku i tak lepiej nie dawać.fryne pisze:(...)
Gardzą jabłkiem suszonym, czosnkiem, różnymi dropsami/smakołykami
 .
.kasia.turska pisze:czytałam na forum że niektórzy podają szczurkom witaminy, ale jakiej firmy i jakie ilości? natknęłam się też na wzmiankę o rutinoscorbinie, czy to na pewno dobry pomysł dawać go szczurkom? z góry dziękuję za podpowiedzi:) a no i napiszcie proszę co z tą marchewką:) czy mogę ję np codziennie dawać?

warto tez dać drugie poidełko z normalna woda gdyby szczurkowi znudził sie rutinoscorbin.
 warto tez dać drugie poidełko z normalna woda gdyby szczurkowi znudził sie rutinoscorbin.  

Czy można szczurkom podawać jedzenie z buzi, tak jak psom np.?
 Czy można szczurkom podawać jedzenie z buzi, tak jak psom np.?  Wiem, że pokrojenie np. banana to żadna filozofia, ale tak z ciekawości pytam.
 Wiem, że pokrojenie np. banana to żadna filozofia, ale tak z ciekawości pytam.
Karma w zupełnosci wystarczy, żadnych ziarenek nie trzebaDomena pisze:Czy moge podawac raz na jakic czas odrobinke miesa wolowego zmielonego dla psa z firmy Mank?
Czy karma Versele Laga complite w formie granulek (jak np.dla kota) wystarczy czy musze kupic jeszcze ziarenka?

.
.