fajnie, że Porzeczka dołączyła do szczursien i już rozrabia; pewnie rozrusza całą resztę choć troszkę

Muszce ślicznie z tym pycholkiem siwym

Wygłaszcz ode mnie wszystkie!
Moderator: Junior Moderator

Niestety płuca nieprzejednane są, kiedy już powiedzą dosyć;(
  Niestety płuca nieprzejednane są, kiedy już powiedzą dosyć;(  

Mam nadzieję, że zostaną miło przyjęte do stadka
 Mam nadzieję, że zostaną miło przyjęte do stadka

Po szeroko otwartych drzwiach! No i w ogóle nie skanuje otoczenia.  Porzeczka jest od znajomej  - Dominiki, a wczesniej z jakiegos pseudo. No i urodziła sie już u Dominiki.
 Po szeroko otwartych drzwiach! No i w ogóle nie skanuje otoczenia.  Porzeczka jest od znajomej  - Dominiki, a wczesniej z jakiegos pseudo. No i urodziła sie już u Dominiki.  Pyza też tak niezbyt zachwycona XD Często ją widze jak ma porfirynę, i kicha jak Bubuś - seriami pod rząd, bardzo szybko, jakby to był jeden kich. Moze sie od niego nauczyla ? Płuca ma czyste.
 Pyza też tak niezbyt zachwycona XD Często ją widze jak ma porfirynę, i kicha jak Bubuś - seriami pod rząd, bardzo szybko, jakby to był jeden kich. Moze sie od niego nauczyla ? Płuca ma czyste. 

Fru-Fru przy jedzonku, po prawej na linie Iskander. A z tyłu za nim - Illya. Na drugim zdjęciu widać czyjeś łapki, ale nie wiem czyje:
 Fru-Fru przy jedzonku, po prawej na linie Iskander. A z tyłu za nim - Illya. Na drugim zdjęciu widać czyjeś łapki, ale nie wiem czyje: 

Słodki i dziecięcy ma pyszczek:)
 Słodki i dziecięcy ma pyszczek:) 

(- "Czy jest bezpiecznie..?
   (- "Czy jest bezpiecznie..?  ")
 ") 

Niech się jak najprędzej wszystkie zżyją ze sobą bez lęków i obaw!
  Niech się jak najprędzej wszystkie zżyją ze sobą bez lęków i obaw!

Ale przynajmniej na nudę z nimi nie możesz narzekać
  Ale przynajmniej na nudę z nimi nie możesz narzekać  

Ale Fru-Fru ma mnóstwo energii, wcina twarde jedzonko i ani mysli zwalniac tempa! A 12stego grudnia przywożę Illyę i Porzeczkę na kastracje
 Ale Fru-Fru ma mnóstwo energii, wcina twarde jedzonko i ani mysli zwalniac tempa! A 12stego grudnia przywożę Illyę i Porzeczkę na kastracje 
 Jak się pacjent uprze, to medycyna jest bezsilna
 Jak się pacjent uprze, to medycyna jest bezsilna  

Ja sobie drzemię , a ona obok tez. Tylko ręka trochę cierpnie, bo to niewygodna pozycja
 Ja sobie drzemię , a ona obok tez. Tylko ręka trochę cierpnie, bo to niewygodna pozycja 
 (Pozostałe szczursieny też)
 (Pozostałe szczursieny też)
 Nawet sie nie dało osłuchac serca. Albo nowotwór w płucach, albo stan zapalny.
 Nawet sie nie dało osłuchac serca. Albo nowotwór w płucach, albo stan zapalny.  Wędruje sama do kuwety, zeby sie załatwić. I to w zasadzie tyle szczurzych staruszkowych przyjemnosci, ale chyba więcej jej nie trzeba.
 Wędruje sama do kuwety, zeby sie załatwić. I to w zasadzie tyle szczurzych staruszkowych przyjemnosci, ale chyba więcej jej nie trzeba. 
  3 tyg. temu go nie było
 3 tyg. temu go nie było 
 Porzeczka oczywiscie wyhodowała sobie małego ropnia/uczulenie w miejscu szwu, więc jeszcze bardziej mnie nie lubi ...
 Porzeczka oczywiscie wyhodowała sobie małego ropnia/uczulenie w miejscu szwu, więc jeszcze bardziej mnie nie lubi ...