Szczurki urodzone 26 VI- Wrocław

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

an

Post autor: an »

Krowka: z mila checia, ale jest pewien problem techniczny, a mianowicie aparat... moja cyfrowka jest jeszcze w tej chwili w szkocji, a ma sie tu pojawic 8 sierpnia dopiero. natomiast moj kuzyn ma dosc kiepska cyfrowke, co widac na zdjeciach, ktore zamiescilam; wystarczy niewielki ruch, a calosc sie rozmazuje. [latwo sie domyslic, ze Maluszki ruszaja sie jak male samochodziki:>]
chociaz... chlopak mojej siostry ma jakis cyfrowy aparat. oni wracaja w srode. pogadam z nim i moze uda sie cos zmajstrowac wczesniej. wczesniej, tzn. ok. 29 licpa, bo wtedy wracam z wyjazdu... pomysle:)
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
agacia

Post autor: agacia »

Aniu,a wiec bede,a czasem sie nie przejmuj,bo i ja nie mam go zbyt wiele :drunken:

[ Dodano: Wto Lip 19, 2005 13:03 ]
Ech...chyba jednak jutro nie dam rady przyjechac zobaczyc maluszkow :-(
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
an

szkoda, bo nawet z okazji Twojej wizyty posprzatalam mieszkanie... :)
gdybys sie jednak zdecydowala, to daj znac, bo tak czy siak jestem w domu do ok. 16
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
agacia

Jutro nie dam rady na pewno niestety,ale moze jak wrocisz z wakacji :wink:
an

na 99% wracam 27 lipca wieczorem [chyba, ze mi chlop kategorycznie powie, ze zostaję na stale, ale na to sie chyba nie zanosi ;P]. odezwe sie na forum 28. i dogadamy sie co do spotkania:)
agacia

Ja wracam 31 wieczorem z wakacji 8) wiec dam znac jak wroce
an

wszystko wskazuje na to, ze samiczek jest jednak w moim miocie 5: trzy husky, jedna czarna- znaczona i jeden kapturek:)
a niektore juz sa takie wielkie! wygladaja spokojnie na poltoramiesieczne, chociaz maja dopiero 24 dni... po prostu byczki:)
a dzis jedna samiczka wlazla pod podloge [nawet nie wiedzialam, ze mam tam dziure!] i nie chciala wyjsc przez godzine, wiec wywabilam ja na nitke i kostke zoltego serka... łakomczuszka:>

[ Dodano: Czw 28 Lip, 2005 ]
Uwaga, Uwaga!

oglaszam, ze od niedzieli szczurki beda do odbioru. bardzo prosilabym, zebyscie sie po nie zglaszali jak najszybciej, bo Bronka ma autentycznie dosyc...
wrocilam po tygodniowym urlopie, a szczurki sa juz dorodnymi basiorkami:) za to ich mamusia- szkielet. moja siostra spieprzyla sprawe, bo mimo dokladnych instrukcji i grafiku dotyczacego karmienia, nie wywiazala sie dokladnie ze swoich obowiazkow, co bronka przyplacila glodowka. [dzieci jadly za nia]
takze wszystkich zainteresowanych prosze o skontaktowanie sie ze mna w celu ustalenia terminu odbioru Malenstw:)
pozdrawiam!

[ Dodano: Czw 28 Lip, 2005 ]
no dobra... kiepski ze mnie sprawdzacz plci;) okazalo sie, ze mam jednak 6 samiczek.
szczurki meiszkaja juz osobno, tzn. bez mamy. sa naprawde wyrosniete:>
podaje wiec zaktualizowane dane:
czarne: 1 samica, 3 samocow
kapturki: 1 samica, 2 samcow
husky: 4 samice, 2 samcow
Malenstwa sa slodziutkie! i maja takie smiesznie duze uszy, pewnie jeszcze do nich dorosna:)
Kaka

Post autor: Kaka »

Ja Ania dałam Ci znać na gg, prawdopodobnie biorę od Ciebie 2 samiczki jeli to Ci planów nie pokrzyzuje, napewno jedna husky tak jak na początku rozmawiałyśmy, a tamta druga to jest mi obojętne jakie umaszczenie
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
an

sluchajcie, pilnie potrzebuje transportu sczurzego wroclaw- warszawa. zglosila sie do mnie dziewczyna w sprawie adopcji dwoch chlopakow. tylko nie ma jak jej dowiezc do wawy... w ostatecznosci sama pojade, ale sami rozumiecie, ze to jakis koszt...
napisalam o tym w dziale dotyczacym serwizu adopcyjnego, ale nie wiem, czy ktos sie znajdzie. moze macie kogos znajomego, kto sie wybiera do wawy? mam nosidelko szczurze, wiec nie powinno byc problemow z transportem.
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

an, Mycha ma brac ode mnie mala aithe... Mycha mieszka w swidnicy, ale prawdopodobnie bedzie przejezdzac przez wroclaw i byc moze przez warszawe... napisz do niej...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
an

dzieki, Krwiopijka. juz sie do mychy odzywam:)

[ Dodano: Sob 30 Lip, 2005 ]
Kaka zabrala dzisiaj ode mnie jedyna czarno- znaczona samiczke i jedna samiczke husky:) Mysle, ze obie znalazly dobry dom.
Zostalo jeszcze 11 do adopcji! [4 samiczki i 7 samcow] Prosze o zglaszanie sie:)

[ Dodano: Pon 01 Sie, 2005 ]
ehh... spieprzylam sprawe dla Pixxy:/ Na smierc zapomnialam, ze czarna samiczka miala byc dla niej, a pozwolilam ja wziac Kace, chociaz Kaka w pierwszej chwili miala brac dwie husky... kurcze:/
Pixxa, strasznie Cie przepraszam:/ Zostaly juz tylko czarne samce, bo samiczka czarna byla tylko jedna... czy mimo tego mojego bledu zdecydujesz sie adoptowac jeszcze ktores z moich malenstw?
agacia

Czy masz jakiegos chlopaka husky jeszcze?
an

agacia: chlopcy sa jeszcze wszyscy:) [czyli huskych mam dwoch] Kiedy zamierzasz sie po niego zjawic?:)
agacia

Jak tylko uda mi sie skombinowac jakas tymczasowa klatke,a jestem w trakcie kombinowania :wink: Jakos wole miec na wszelki wypadek cos do czego moglabym go wsadzic,bo nie wiem jak moi chlopcy zareaguja na nowego malucha,a transporter moglby byc wyjsciem raczej na jedna noc :wink:
an

agacia: jakby co, mam klatke po ptaku. nie jest moze duza, ale za to wysoka, wiec dla takiego maluszka na razie wystarczy. [mozna dorobic poleczke] I na pewno jest wieksza od transporterka:) Jeszcze zalezy, jaki masz ten transporterek... bo jesli taki jak Kaka, to maly. Ja mam najwiekszy jaki byl dostepny w sklepie i moj duzy szczur ma tam dosc sporo miejsca, wiec jakby co, to taki rowniez moge udostepnic:)

A moj Wacek wlasnie wrocil z zabiegu ucinania jajków... Powinien sie juz zaczac ruszac, ale jeszcze tego nie robi. Za to oddycha rownomiernie, wiec jestem raczej spokojna. Dam mu jeszcze chwilke, zeby doszedl do siebie:)
Przy okazji- polecam klinike, w ktorej bylam. Pan chirurg i jego asystentka sa bardzo mili i sprawiaja wrazenie jakby znali sie na rzeczy. Za zabieg zaplacilam 40 zlotych, wiec nie jest zle:) Klinika miesci sie na rogu ulic Mickiewicza i 9go maja- niedaleko stadionu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”