Papryka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Papryka
Takie może dziwne pytanko, ale ... papryka? no własnie - co o niej myślicie?
można czy raczej nie bardzo? Bo jakoś mnie to nurtuje od dłuższego czasu...

można czy raczej nie bardzo? Bo jakoś mnie to nurtuje od dłuższego czasu...
w serduszku:
*Stiuartka zm.18.03.2004r.
przy mnie:
*Mirabelka ur.1.05.2004r. (data umowna)
*Amfetaminka ur.1.06.2004r. (data umowna)
*Minka, Zuzia, Szara Mysz - z nami od października 2003r
... i już ze mną --> Iwo (ur.24.10.2003r.)

przy mnie:

Papryka
Ja dawałam moim maluchom gotowaną i niespecjalnie jadły, szczerze jak miały wybór, to jej nie jadły. :?
Ale słyszałam, że Justin jadł bez opamiętania razem z makaronem i innymi dodatkami. Myśle, że zależy od szczuraska i tyle.

Ale słyszałam, że Justin jadł bez opamiętania razem z makaronem i innymi dodatkami. Myśle, że zależy od szczuraska i tyle.

Papryka
czyli zagrożenie życia w przypadku podania, raczej nie istnieje? 
to dopsz...
w takim razie spróbuję, ale z surową, bo mi się nie chce juz dziś gotować
:roll:

to dopsz...
w takim razie spróbuję, ale z surową, bo mi się nie chce juz dziś gotować
:roll:
w serduszku:
przy mnie:

przy mnie:

Papryka
Można, surową, umytą, najlepiej wyparzoną. Ale moje ogonki na to .... sikiem prostym 

¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ

Papryka
Mój ciapał papryke ale zaprzestałem tego procederu bo jak się załatwił to....ojojoj.....trzeba było pokój wietrzyć 

Papryka
u mnie na razie pomysł umarł śmiercią naturalna, z bardoz prostej przyczyny - nie mam w domu papryki  

facet wszamał na kolację :/ wrrr
ale to nic - jeszcze zdąże wypróbować, a na razie ogonki dostały po orzeszku
shy4, czemu się nowym szczurasem nie chwalisz - ja od Yuki już wiem all

facet wszamał na kolację :/ wrrr

ale to nic - jeszcze zdąże wypróbować, a na razie ogonki dostały po orzeszku

shy4, czemu się nowym szczurasem nie chwalisz - ja od Yuki już wiem all

w serduszku:
przy mnie:

przy mnie:

Papryka
[quote="shy4"]Mój ciapał papryke ale zaprzestałem tego procederu bo jak się załatwił to....ojojoj.....trzeba było pokój wietrzyć  [/quote]
[/quote]
:lol: :lol: :lol:
hehe mi tez sie to zdazylo nie po papryce i moze tka bardzo zle nie bylo ale hmmm cudownie tez nie, tylko to nie byly kupki ladnie mowiac Floyd sobie popuscil gazy
 cudownie tez nie, tylko to nie byly kupki ladnie mowiac Floyd sobie popuscil gazy  :lol:
  :lol: 
ale dobrze wiedziec ze mozna papryczke dawac bo u mnie czasem bywa hmm ale nie wiem czy bede rezykowac jak shy4 ma takie mocna doswiadczenia  :lol:
 hmm ale nie wiem czy bede rezykowac jak shy4 ma takie mocna doswiadczenia  :lol:

[/quote]
[/quote]:lol: :lol: :lol:
hehe mi tez sie to zdazylo nie po papryce i moze tka bardzo zle nie bylo ale hmmm
 cudownie tez nie, tylko to nie byly kupki ladnie mowiac Floyd sobie popuscil gazy
 cudownie tez nie, tylko to nie byly kupki ladnie mowiac Floyd sobie popuscil gazy ale dobrze wiedziec ze mozna papryczke dawac bo u mnie czasem bywa
 hmm ale nie wiem czy bede rezykowac jak shy4 ma takie mocna doswiadczenia  :lol:
 hmm ale nie wiem czy bede rezykowac jak shy4 ma takie mocna doswiadczenia  :lol:Papryka
[quote="knautia"]chyba była w tej tabeli o szkodliwych pokarmach[/quote]
Takie głupie pytanie - a gdzie ona jest? Bo jeśli chodzi o listę szkodliwych roslin podaną przez ajlii to papryki tam nie ma. Natomiast jest o pietruszce, którą moje ogony ubóstwiają (planuję wzbogacić jeszcze menu o selera naciowego - znacie jakieś przeciwskazania?)

Takie głupie pytanie - a gdzie ona jest? Bo jeśli chodzi o listę szkodliwych roslin podaną przez ajlii to papryki tam nie ma. Natomiast jest o pietruszce, którą moje ogony ubóstwiają (planuję wzbogacić jeszcze menu o selera naciowego - znacie jakieś przeciwskazania?)
Papryka
[quote="Nisia"] jeśli chodzi o listę szkodliwych roslin podaną przez ajlii to papryki tam nie ma. [/quote]
no właśnie o tę liste mi chodziło :oops: jak nie ma tam papryki, to widac cos mi sie zdawało :roll: , ale tym lepiej , no nie?

no właśnie o tę liste mi chodziło :oops: jak nie ma tam papryki, to widac cos mi sie zdawało :roll: , ale tym lepiej , no nie?