[klatka] wybór klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Lagoona »

No to ja już nie wiem co mam robić, bo cokolwiek zrobie do klatki (rurke z materiału, albo coś żeby mogła sobie wchodzić i spać) to zaraz niszczy, a jak patrze na te klatki ludzi na forum to wszystkie tak fajnie urządzone, a ja w mojej niewiele moge zrobić :-(
'Lubie te pory o zmierzchu, gdy świat wygląda jak przekrojona pomarańcza' ;)
guess-who

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: guess-who »

falka, tak... wiem ;), ale moja klatka w porownaniu do niektorych... ;].
Lagoona troche cierpliwości ;], może w końcu coś jej będzie pasowało...
wiem, że to niezbyt pocieszające ''może w końcu'', ale mój Lachesis robił podobnie ;), teraz już dał sobie spokój... (no mam go tydzień, dopiero...) zresztą moje i tak z wielu rzeczy w klatce nie korzystają... w ogóle nie pasują im np. hamaczki, ale mam nadzieje, że w końcu się do nich przekonają :roll:.
albo może Agrafce pasuje taka klatka... każdy ma inne upodobania... :drap:
We all love animals. Why do we call some "pets" and others "dinner"?
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

guess-who -> No ja mam nadzieje że w końcu się przekona do czegoś :-) Tylko zawsze mi jej troche żal jak widze jak śpi zwinięta w kłębuszek na kawałku polara, więc żeby jej było cieplutko chce jej zrobić jakąś norke żeby tam mogła sobie spać.
ALiNeCzKa15

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: ALiNeCzKa15 »

Lagoona, super klateczka .. wygląda tak kolorowo... a mam pytanko skad masz te kolorowe sznury?? Sa bardzo ladne i tez bym se chcetnie takie kupila tylko powiedz co jak i gdzie? :)
Zgory dzieki guess-who, twoja klateczka tez jest bardzo ladna :D
KUPIE LUB PRZYJME SAMICZKE SZCZURKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KONTAKT- GG !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) =)
soho
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: soho »

hi hi klatka wyglada jak z jakiejs strony reklamujacej wyposarzenie wnetrz ( klatkowych ;))
jest niezla :drunken:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

O dziękuje za wszystkie pozytywy na temat klateczki :oops:
Alineczka15 -> ten kolorowy sznur to .... pocięta skakanka :D. Szperałam w mojej szafie i znalazłam pare pierdółek z dzieciństwa i min. taką skakanke, stwierdziłam że ja i tak jej nie bede używać, a szczurek będzie happy :wink:
guess-who

[Klatka]- wybór klatki

wiem, że teraz nie na temat, ale piękny jest ten Twój szczurek Lagoona;], ten kolorek... :drunken:
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

guess-who -> dzienx, przekaże to Agrafce, że cieszy się dużym powodzeniem na forum, na pewno sie ucieszy. Ty też pozdrów swoje ogony :D

strasznie lubie to zdjęcie, fajnie wyszła
http://lagoona.kr.fm.interia.pl/zdjecia/agrafka.jpg
guess-who

[Klatka]- wybór klatki

ja niestety chwilowo zdjęcia zobaczyć nie mogę, ciągle mam problemy z netem :roll:.
ale zobaczyć zobaczę na pewno;].
dziękuję, pozdrowię ;).
pani_rotten

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: pani_rotten »

ladna kolorowa klateczka :) w sam raz dla panny :D co do dewastacji to sie nie przejmuj...mala chce urzadzic domek po swojemu....ja weksze miski i katrony umocowuje drucikami a szmatki do spania i husteczki po prostu im rozrzucam po klatce a oni je zbieraja i ciagna gdzie chca
ukochany fredzio 24.7.2003-11.8.2005
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

Przyniosłam do domciu koleżanke dla Agrafki. Jest malutka, biało czarna, i ma na imie Kora. Wypuściłam je obie na łóżko i Agrafka troche zaczela na nią syczeć i pare razy naskoczyła na małą (ale nie groźnie). Potem Kora ciągle chodziła za Agrafka, obwąchiwała ją i nie było większych sprzeczek.
Przed chwilą wpuściłam obie rozbójnice do klatki (małą najpierw, potem Agrafke). Kora zwiedziła klatke i wpakowała się w hamaczek Agrafki, co ją troszke rozzłościło i pogoniła małą. Teraz Kora siedzi w domku a stara lokatorka siedzi na pięterkach. Mam nadzieje że szczurki się razem pokochają :D
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

[Klatka]- wybór klatki

Post autor: Nakasha »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60957371

Polecam taką. Tylko trzeba ją okręcić siateczką. Duża, wygodna, można ją świetnie urządzić. I niesamowicie tania.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
pani_rotten

[Klatka]- wybór klatki

no dokladnie...bardzo atrakcyjna w takiej cenie, ale trzeba liczyc ze kosztuje 66, no chyba ze jest sie z okolic lodzi.......wystarczy puleczka,hamaczek i juz :)
Lagoona

[Klatka]- wybór klatki

Nie udało się :cry: Szczurcie w klatce się biją, są ciągłe piski i większa czasami syczy na malutką. Nie wiem co mam zrobić. Narazie są w oddzielnych klatkach, jeśli się nie polubią to bede musiała małą oddać :cry: bo nie moge mieć niestety dwóch klatek. Nie wiem, może coś robie źle, ale one się po prostu nie lubią, a raczej Agrafcia nie lubi małej. Bo Kora chce się chyba zaprzyjaźnić bo ciągle chodzi za Agrafką.
Nie wiem co to będzie :(
pani_rotten

[Klatka]- wybór klatki

cierpliwosci...moze daj im jeszcze troche czasu...wez je obie z klatki i trzymaj razem na kolanach...albo metody wannowej sprobuj
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”