liże zęby

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

barszcz

li?e z?by

Post autor: barszcz »

hehehe, właśnie jak tak sobie czytam wasze radosne paściki, to mi się przypomniało, jak mi mysza mojej siostry lizała zęby, hehehehe
to była jedna z głupszych chwil w moim życiu, śmiałam się jak debil jakiś, a ona po prostu oparła się łapkami o moje siekacze i zaczęła je obliziwać, paskudnica :geek:

pozdrawiam was krasnale
barszcz
Korlis

liże zęby

Post autor: Korlis »

Mi to moje skarby nie zęby liża tylko,całą głowe :wink: i ręce-ale z jaka dokładnościa,i do tego naprzemian on naprzemian ja. :D
:P
Wackowa
Kontakt:

liże zęby

Post autor: Wackowa »

mi tak samo. a jak przyłoże do ust do skubańce się też do nich dobierają, co nie zabardzo im pozwalam :D a ręce moje to mogą lizać do woli :D
Korlis

liże zęby

Post autor: Korlis »

Acha,i jeszce zapomniałam dodać ze moje bąble to uwielbiaja wyskubywać mojego taty brode :wink: niezadługo to chyba całą wyskubią :D

[ Dodano: Sob 01 Paź, 2005 ]
Acha i jeszcze chciałąm dodać że to normalne!Każdy szczurek tak robi :wink: Oczywiście jak kocha właściciela
:P
Wackowa
Kontakt:

liże zęby

Post autor: Wackowa »

No a nasze to napewno nas bardzo kochają ;) Ja to sie tak cieszę że mnie natchneło i wziełam dwa szczuraski. Nie wyobrażam sobie życia z jednym!!! no i co on by miał za zycie bez swojego brata!!
Fam
Kontakt:

liże zęby

Post autor: Fam »

ja dodam ze takie okazywanie miłości jest fajne, ale nie zawsze dobre, zlizywanie śliny, czy lizanie pokremowanych lub brudnych rąk moze szczurasowi zaszkodzic, więc radze uważać
za tęczowym mostem: Karolcia
Macias

liże zęby

Post autor: Macias »

Moj szczurek też dobiera mi sie do zembów.
wsadz główke mi do gembki liże mój jezyk i moje ząbki.
Rufja Górą !!!!!
Nisia

liże zęby

Post autor: Nisia »

Nie chcę nikogo obrażać, ani nic takiego, ale istnieje temat, gdzie opisywane są śmieszne zachowania naszych ogonów. Może Barszcz powinieneś tam napisać? Tam jest wiele innych śmiesznych rzeczy opisanych, można się pośmiać ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”