Namawianie szczurka do spania w hamaczku...
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Akcesoria] - każdy lubi hamak?
A to ci łobuz... sam nie śpi i innym nie daje... nieładnie  

Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo

Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
- 
				izunia
u mnie hamak wisial i wisial juz pare miesiecy i w koncu szczurcio odgryzl go i ulozyl sobie na kratkach, fajnie sie mu teraz spi w "hamaczku"  

diabelki juz pierwszej nocy u mnie zamiast zakopac sie w sianku, spaly skulone w rogu na najwyzszej poleczce... powiesilam im tam hamaczek, ale wolaly spac pod nim...  teraz mafit w sojej klatce ma spory hamak przykryty z gory moim starym t-shirtem (wygladajacym teraz jak sitko
 teraz mafit w sojej klatce ma spory hamak przykryty z gory moim starym t-shirtem (wygladajacym teraz jak sitko  ), a diabel na jedem wielki hamak jako poleczke... on dla odmiany spi poza klatka...
), a diabel na jedem wielki hamak jako poleczke... on dla odmiany spi poza klatka... 

teraz mafit w sojej klatce ma spory hamak przykryty z gory moim starym t-shirtem (wygladajacym teraz jak sitko
 teraz mafit w sojej klatce ma spory hamak przykryty z gory moim starym t-shirtem (wygladajacym teraz jak sitko  ), a diabel na jedem wielki hamak jako poleczke... on dla odmiany spi poza klatka...
), a diabel na jedem wielki hamak jako poleczke... on dla odmiany spi poza klatka... 
Hamaczek w klatce chłopaków przestał być samotny   Śpią czasami nawet we trzech, najczęściej Lord, Rocy i Rambo, jednak jak chce wejść tam któryś z pozostałych chłopaków znowu są przepychanki, musze chyba kupić albo uszyć kolejny kolejny
  Śpią czasami nawet we trzech, najczęściej Lord, Rocy i Rambo, jednak jak chce wejść tam któryś z pozostałych chłopaków znowu są przepychanki, musze chyba kupić albo uszyć kolejny kolejny  

Śpią czasami nawet we trzech, najczęściej Lord, Rocy i Rambo, jednak jak chce wejść tam któryś z pozostałych chłopaków znowu są przepychanki, musze chyba kupić albo uszyć kolejny kolejny
- 
				Agatka =)
Czytałam tak wasze wypowiedzi i stwierdziłam że Rudej by się fajnie w takim hamaczku spało. Mam tylko pytanko, z czego i jakiej wielkości robiliście hamaki i gdzie je przywieszaliście( w rogu czy gdzieś indziej)???

hamak robi sie ze szmatki (na pewno cos znajdziesz - stary t-shirt na przyklad)...  wielkosci moze byc dowolnej... przyczepic go do klatki mozna na wiele sposobow - ja uzywam do tego spinaczy biurowych... moje szczurki maja trzy hamaczki prostokatne i jeden narozny... wydaje mi sie, ze w prostokatnym wygodniej im sie spi...
 wielkosci moze byc dowolnej... przyczepic go do klatki mozna na wiele sposobow - ja uzywam do tego spinaczy biurowych... moje szczurki maja trzy hamaczki prostokatne i jeden narozny... wydaje mi sie, ze w prostokatnym wygodniej im sie spi... 
mysle, ze jesli szczurek nie chce spac w hamaczku, nie ma co na sile go przekonywac... w koncu i tak zrobi, jak bedzie chcial...

wielkosci moze byc dowolnej... przyczepic go do klatki mozna na wiele sposobow - ja uzywam do tego spinaczy biurowych... moje szczurki maja trzy hamaczki prostokatne i jeden narozny... wydaje mi sie, ze w prostokatnym wygodniej im sie spi...
mysle, ze jesli szczurek nie chce spac w hamaczku, nie ma co na sile go przekonywac... w koncu i tak zrobi, jak bedzie chcial...

- 
				Agatka =)
Dziękuję zaraz idę robić  Acha i jeszcze ma jedno pytanko. CZy jeżeli zrobię taki propstokątny to przeczepię go z dwóch stron ,  a czy jeszcze z trzeciej też zachaczać???Troche się boję że mi dziewczyna przez sen wypadnie( ma różne ciekawe pozycje) i dlatego pytam, bo nie wiem czy on ma tak wisieć sobie , czy być zachaczony z każdej strony.
  Acha i jeszcze ma jedno pytanko. CZy jeżeli zrobię taki propstokątny to przeczepię go z dwóch stron ,  a czy jeszcze z trzeciej też zachaczać???Troche się boję że mi dziewczyna przez sen wypadnie( ma różne ciekawe pozycje) i dlatego pytam, bo nie wiem czy on ma tak wisieć sobie , czy być zachaczony z każdej strony.

Acha i jeszcze ma jedno pytanko. CZy jeżeli zrobię taki propstokątny to przeczepię go z dwóch stron ,  a czy jeszcze z trzeciej też zachaczać???Troche się boję że mi dziewczyna przez sen wypadnie( ma różne ciekawe pozycje) i dlatego pytam, bo nie wiem czy on ma tak wisieć sobie , czy być zachaczony z każdej strony.
  Acha i jeszcze ma jedno pytanko. CZy jeżeli zrobię taki propstokątny to przeczepię go z dwóch stron ,  a czy jeszcze z trzeciej też zachaczać???Troche się boję że mi dziewczyna przez sen wypadnie( ma różne ciekawe pozycje) i dlatego pytam, bo nie wiem czy on ma tak wisieć sobie , czy być zachaczony z każdej strony.[Akcesoria] - każdy lubi hamak?
tak wyglad hamak u moich dziewczyn http://upload.miau.pl/1851.jpg
jest zrobiony z kawałka koszulki której rogi zostały zawiązane na klatce
koszulki bardzo ładnie sie rozciagaja więc nie ma mozliwości żeby szczuras wypadł

jest zrobiony z kawałka koszulki której rogi zostały zawiązane na klatce
koszulki bardzo ładnie sie rozciagaja więc nie ma mozliwości żeby szczuras wypadł
moje prostokatne hamaczki przyczepione sa do klatki w kazdym rogu... trojkatny, z przyczyn dosc oczywistych, tylko w trzech...  material jest dosc mocno napiety, zeby szczurek nie zapadal sie i mial oparcia dla lapek...
 material jest dosc mocno napiety, zeby szczurek nie zapadal sie i mial oparcia dla lapek... 
mefit nie lubi spac w odkrytym hamaczku... jej przyczepiony jest tuz pod sufitem klatki i przykryty z wierzchu szmatkami, zeby miala ciemno, cieplo i zacisznie... i tak w ciagu nocy diabel je zrywa, zlosnik jeden...

material jest dosc mocno napiety, zeby szczurek nie zapadal sie i mial oparcia dla lapek...
 material jest dosc mocno napiety, zeby szczurek nie zapadal sie i mial oparcia dla lapek... mefit nie lubi spac w odkrytym hamaczku... jej przyczepiony jest tuz pod sufitem klatki i przykryty z wierzchu szmatkami, zeby miala ciemno, cieplo i zacisznie... i tak w ciagu nocy diabel je zrywa, zlosnik jeden...

o ja chamak dla floyda sama robilam na drutach  wiec jest bawelniany cieoly choc nie jest bardzo napiety
 wiec jest bawelniany cieoly choc nie jest bardzo napiety  ale Floyd chyba lubi tam spac:) czasem ma dni ze  wogole tam nie w chodiz a czasem ze siedzi tylko tam:)
 ale Floyd chyba lubi tam spac:) czasem ma dni ze  wogole tam nie w chodiz a czasem ze siedzi tylko tam:)

wiec jest bawelniany cieoly choc nie jest bardzo napiety
 wiec jest bawelniany cieoly choc nie jest bardzo napiety  ale Floyd chyba lubi tam spac:) czasem ma dni ze  wogole tam nie w chodiz a czasem ze siedzi tylko tam:)
 ale Floyd chyba lubi tam spac:) czasem ma dni ze  wogole tam nie w chodiz a czasem ze siedzi tylko tam:)- 
				cynamonova
[Akcesoria] - ka?dy lubi hamak?
Myślicie, ze kazdy Szczur lubi hamak? Bo moja ma go w glebokim powazaniu... moze nie zdazyla sie przyzwyczaic (3tyg u mnie), a poprzednie nie miały tego luXuu   także  nie wiem co o niej myślec...
  także  nie wiem co o niej myślec... 
Siedzi w rogu i otula sie strzępkami.... ignorantka :|

Siedzi w rogu i otula sie strzępkami.... ignorantka :|
					Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2006 6:47 pm przez cynamonova, łącznie zmieniany 1 raz.

CynamoNoVa

Nie kazdy lubi, gdyz nie kazdy szczurasek jest od malego do niego przyzwyczajony. 
Ale zazwyczaj kazdy w koncu lapie, ze hamaczek to fajna sprawa.

Ale zazwyczaj kazdy w koncu lapie, ze hamaczek to fajna sprawa.

Moje szczurki lubia hamaczek,ale za to szczurki mojego kolegi już nie :? 
Kazdy szczur ma inny gust,
Np. moje to większość czasu spędzaja na hamaczku niz w domkach

Kazdy szczur ma inny gust,
Np. moje to większość czasu spędzaja na hamaczku niz w domkach

moje nie lubia... Bandi jak byl maly to jeszcze jeszcze... ale teraz to juz tylko go zjada... dostal sito i co? nie moze zjesc, wiec sito jest, ale tez nikt go nie urzywa...

- 
				olaihekate
Nie kazdy szczurek musi lubić hamak:) Może jeszcze sie przekona do hamaczka:)

A ja i tak Cię kocham...malutka:*