Jeden szczur
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Jeden szczur
Ja mam jednego szczurka:] Ptysia:] z chęcią pozna inne szczurki:] PS jestem z gdańska głównego:] 

Hej:) poszukuje osóbek z Gdańska Głównego, którzy posiadają szczurki tak żeby nasze szczurki mogły sie spotykać i kumplowac:) było by bardzo fajnie:) pisac na gg 5581773 pozdrawiamy:)- Ptyś i Iza
Jeden szczur
skoro chcesz go zapoznawac z innymi szczurkami to zapraszam na nasze spotkania
odbywaja sie co jakis czas na terenie trojmiasta
teraz juz troche zimno sie robi, wiec trzeba poczekac do maja i znow sie zaczna
[ Dodano: Sob Paź 01, 2005 6:59 pm ]
aha... na szczurze spotkania przychodzi kto chce
chlopcy i dziewczynki
tylko trzeba malych pilnowac :twisted:

[ Dodano: Sob Paź 01, 2005 6:59 pm ]
aha... na szczurze spotkania przychodzi kto chce

Jeden szczur
w wawie spotkania odbywaja sie czesciej niz w trojmiescie
tam jest wiecej ludzi z forum i latwiej jest kilkoro zebrac 

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Jeden szczur
Oczywiście najlepiej kupić towarzysza tej samej płci :> A takie spotkania to dobra rzecz, można zobaczyć jak ogonek reaguje na inne. Niestety są typy zatwardziałych samotników...
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Jeden szczur
no,nakacha masz rację.Znam takiego jednego samotnika,a tak dokładnie jest to szczur mojej koleżanki :? jest typowym samotnikiem,jak moje przychodza to niego tamten od nich ucieka
i nie chce się woogóle z nimi zadawać

Jeden szczur
moj reaguje dokladnie tak samo czy to znaczy ze nie moge miec drugiego szczurasa?
Moja kochana malutka z Aniołkami lata
:(

Jeden szczur
Nie,nie myśle.Chyba można,ale poprostu tamten nie będzie sie interesował nowo kupionym.Będzie uciekał,nie będzie chciał spać w jednym domku.Ale nie będzie atakował.Poprostu będzie się zachowywał jakby się go bał :-(

Jeden szczur
niekoniecznie, jesli polaczenie szczurkow nastapi wedlug porad z forum szczurki powinny sie zaakceptowac.
szczurek to zwierzatko stadne...
zdarzyc sie moze ze szczurek starszy nie przyjmnie nowego czlonka stada, stare szczury maja swoje nawyki i przyzwyczajenia, ktorych juz sie nie zmieni... dlatego wazny jest wiek szczurka i wazne jest jegozachowanie na terenie neutralnym...
moj maly bez problemow dogaduje sie ze szczurami na obcym terenie
szczurek to zwierzatko stadne...
zdarzyc sie moze ze szczurek starszy nie przyjmnie nowego czlonka stada, stare szczury maja swoje nawyki i przyzwyczajenia, ktorych juz sie nie zmieni... dlatego wazny jest wiek szczurka i wazne jest jegozachowanie na terenie neutralnym...
moj maly bez problemow dogaduje sie ze szczurami na obcym terenie

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Jeden szczur
Sama jestem w trakcie łączenia - do 7 szczurków dołączam 2 malutkie. Przez 2 tygodnie wszystkie się zaakceptowały, tylko Izet - 10 miesięcy, dominantka w stadzie - ciągle przepycha się z małymi. Ale też się przyzwyczai.
Teraz już nie 7, a 5 jest łączonych z małymi... bo 2 nie żyją. I od razu, nie mając owych 2 w stadzie, szczurki reagują na małe inaczej.
Ale - na wszystko trzeba przede wszystkim czasu i cierpliwości.
Teraz już nie 7, a 5 jest łączonych z małymi... bo 2 nie żyją. I od razu, nie mając owych 2 w stadzie, szczurki reagują na małe inaczej.
Ale - na wszystko trzeba przede wszystkim czasu i cierpliwości.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Jeden szczur
Myślicie zeby spróbowac?! niemam pojecia jak sprawdzić ile mój szczuras ma miesięcy ja na oko moge powiedziec że 6-7 (ma około 40 cm. z ogonkiem) i miała bym do niego dołączyć małego?!
Moja kochana malutka z Aniołkami lata
:(