Jejciu, jakie maluchy!
Moderator: Junior Moderator
Jejciu, jakie maluchy!
A ja myśle że jeden to na pewno bedzie kaptur bezowy ( prawie napewno) .A te ciemne tłusciochy tez fajne.
PozdrM
Ps andre ty je mam nadzieje tylko do fotek na tym plastiku trzymasz a tak to dajesz jakieś chusteczki ?
PozdrM
Ps andre ty je mam nadzieje tylko do fotek na tym plastiku trzymasz a tak to dajesz jakieś chusteczki ?
Jejciu, jakie maluchy!
jejkaaa ale jestem ciekawa jakiej plci sa maluszki... i jakie beda miec kolorki... normalnie nie moge sie doczekac!!!
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
-
Jejciu, jakie maluchy!
Oj rozmawiałam z mamą...po cichu przed tatą stwierdziła, ze jesli szczurek,to tylko chłopak..wiec modle sie żeby tłuscioch był chłopcem.. kiedy to mozna sprawdzic???
MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA 

Jejciu, jakie maluchy!
Jeśli kto obeznany i mógłby rozpoznać, a bywa w Wawie, zapraszam na oględziny!
Potem się napisze tutaj porządny raport i po kłopocie. Nie mnie wyrokować w sprawach płci...
Potem się napisze tutaj porządny raport i po kłopocie. Nie mnie wyrokować w sprawach płci...

Jejciu, jakie maluchy!
szczurkowa pani: fachowe oko moze sprawdzic wlasciwie od razu. ale tak zaocznie, to mzoe byc problem;) generalnie panie maja prawie dwukrotnie mniejsza odleglosc miedzy odbytem a sromem niz panowie. najlepiej wziac dwa maluchy do porownania, upewnic sie, ktory na pewno jest samcem i trzymac go jako skale porownawcza;)
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Jejciu, jakie maluchy!
Doskonały artykuł: http://www.wsmib.edu.pl/~ogoniaste/artykul07.htm 

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
-
Jejciu, jakie maluchy!
ooo Andre jaki masz piekny artykulik
sprawdzisz czy tłuscioch to tłuscioch a nie tłuscioszka????

Oby to był tłuscioch
i sprawdź od razu Białe Ayumi...
Wyczaruj dla mnie chłopca
A dla Ayumi dziewuszke 

Oby to był tłuscioch

Wyczaruj dla mnie chłopca

MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA 

Jejciu, jakie maluchy!
Andre, słyszałam, że podobno mam cię... przypiłować (?! a cóż to znaczy...??) cobyś maluchom przy pomocy linijki w galoty zajrzał... 
-
Jejciu, jakie maluchy!
Nie znasz trendy słówek hahahaha 
Nie czepiaj sie szczegółów. czesto mówie jakies przeróbki własne słów

Nie czepiaj sie szczegółów. czesto mówie jakies przeróbki własne słów

Jejciu, jakie maluchy!
Ale tak ogólnie co do płci, to ja ze swoimi maluchami też miałam problem... jak miały tydzień, to dla mnie wyglądały tak samo... Dopiero jak miały 2 tyg. to jeden miał cm odstępu, a druga 0,5 cm...
- sopocianka
Jejciu, jakie maluchy!
Słodziaczki! Ile już mają?
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
Jejciu, jakie maluchy!
pocieszne stworki!
a co znich wyrośnie, zobaczymy... :lol:
a co znich wyrośnie, zobaczymy... :lol:
-
Jejciu, jakie maluchy!
Andreeeeeeeee andreeeeeee :twisted:

Jejciu, jakie maluchy!
chyba 1,5 tygSłodziaczki! Ile już mają?

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Jejciu, jakie maluchy!
nie wołaj... nie ma go...
Dodano po 1 minutach 1 minucie:
jejkaaa będą oczka otwierać... juppiii!!!! :drunken:
Dodano po 1 minutach 1 minucie:
jejkaaa będą oczka otwierać... juppiii!!!! :drunken: