Jejciu, jakie maluchy!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

merch

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: merch »

A ja myśle że jeden to na pewno bedzie kaptur bezowy ( prawie napewno) .A te ciemne tłusciochy tez fajne.
PozdrM
Ps andre ty je mam nadzieje tylko do fotek na tym plastiku trzymasz a tak to dajesz jakieś chusteczki ?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Ayumi »

jejkaaa ale jestem ciekawa jakiej plci sa maluszki... i jakie beda miec kolorki... normalnie nie moge sie doczekac!!!
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
szczurkowa_pani

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: szczurkowa_pani »

Oj rozmawiałam z mamą...po cichu przed tatą stwierdziła, ze jesli szczurek,to tylko chłopak..wiec modle sie żeby tłuscioch był chłopcem.. kiedy to mozna sprawdzic???
MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA :)
Andre
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Andre »

Jeśli kto obeznany i mógłby rozpoznać, a bywa w Wawie, zapraszam na oględziny!
Potem się napisze tutaj porządny raport i po kłopocie. Nie mnie wyrokować w sprawach płci... :P
an

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: an »

szczurkowa pani: fachowe oko moze sprawdzic wlasciwie od razu. ale tak zaocznie, to mzoe byc problem;) generalnie panie maja prawie dwukrotnie mniejsza odleglosc miedzy odbytem a sromem niz panowie. najlepiej wziac dwa maluchy do porownania, upewnic sie, ktory na pewno jest samcem i trzymac go jako skale porownawcza;)
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Mycha
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Mycha »

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
szczurkowa_pani

Jejciu, jakie maluchy!

ooo Andre jaki masz piekny artykulik ;) sprawdzisz czy tłuscioch to tłuscioch a nie tłuscioszka????
:)
Oby to był tłuscioch :) i sprawdź od razu Białe Ayumi...
Wyczaruj dla mnie chłopca :) A dla Ayumi dziewuszke :)
MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA :)
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

Andre, słyszałam, że podobno mam cię... przypiłować (?! a cóż to znaczy...??) cobyś maluchom przy pomocy linijki w galoty zajrzał... :wink:
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
szczurkowa_pani

Jejciu, jakie maluchy!

Nie znasz trendy słówek hahahaha :P
Nie czepiaj sie szczegółów. czesto mówie jakies przeróbki własne słów ;)
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

Ale tak ogólnie co do płci, to ja ze swoimi maluchami też miałam problem... jak miały tydzień, to dla mnie wyglądały tak samo... Dopiero jak miały 2 tyg. to jeden miał cm odstępu, a druga 0,5 cm...
Awatar użytkownika
sopocianka

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: sopocianka »

Słodziaczki! Ile już mają?
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
knautia

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: knautia »

pocieszne stworki!
a co znich wyrośnie, zobaczymy... :lol:
szczurkowa_pani

Jejciu, jakie maluchy!

Andreeeeeeeee andreeeeeee :twisted:
Mycha
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Mycha »

Słodziaczki! Ile już mają?
chyba 1,5 tyg :) Już niedługo otwieranie oczek!
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

nie wołaj... nie ma go... :wink:

Dodano po 1 minutach 1 minucie:

jejkaaa będą oczka otwierać... juppiii!!!! :drunken:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”