Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

a mi stype jednak wyplaca po tym, jak sie poklocilam z rudym malpiszonem w dziekanacie. i zycie jest piekne:>
a i do znajomych ze szkocji przyszla zamowiona przeze mnie klatka-diuna. jest tak wielka, ze kolega, ktory ma 176 cm wzrostu, ma ja ponad wysokoscia pepka;) chyba musze z tej okazji przejsc do marudnika, bo teraz nie wiem, jak ja rozsadnie i tanio przeslac do Polski o.O
a i do znajomych ze szkocji przyszla zamowiona przeze mnie klatka-diuna. jest tak wielka, ze kolega, ktory ma 176 cm wzrostu, ma ja ponad wysokoscia pepka;) chyba musze z tej okazji przejsc do marudnika, bo teraz nie wiem, jak ja rozsadnie i tanio przeslac do Polski o.O
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Ha, no dobra, w koncu powod do radosci..
Nawet dwa. Mala Felcia ma juz ciepla przystan (Angua, usmiechy dla ciebie
)
A drugi to taki ze ja, dysmatematyczka do potegi entej, antytalent matematyczny od urodzenia, madra inaczej z tego przedmiotu ZALICZYLAM kolo z matmy :shock:
Uszczypnijcie mnie bo chyba snie. Nawet zmeczenie po 12 godzinach na uczelni gdzies wyparowalo.
Ide oblewac

Nawet dwa. Mala Felcia ma juz ciepla przystan (Angua, usmiechy dla ciebie

A drugi to taki ze ja, dysmatematyczka do potegi entej, antytalent matematyczny od urodzenia, madra inaczej z tego przedmiotu ZALICZYLAM kolo z matmy :shock:
Uszczypnijcie mnie bo chyba snie. Nawet zmeczenie po 12 godzinach na uczelni gdzies wyparowalo.
Ide oblewac

Moje gratulacje nezu! Khihihi, ja tez jestem madra z matmy inaczej
Oblewaj i idz z bogiem, ale nie wroc z policja 

Before you speak, THINK!
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
T - is it TRUE?
H - is it HELPFUL?
I - is it INSPIRING?
N - is it NECESSARY?
K - is it KIND?
Nez, ode mnie gratulacje juz dostalas, ale co mi tam- jeszcze raz gratuluje i mam nadzieje, ze wzielas sobie do serca rady Wild;)
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
chciałam sie równiez tutaj pochwalic swoim osiagnięciem
a mianowicie zostałam wybrana przez trójki klasowe całej szkoły na negocjatora szkolnego czyli rzecznika prwa ucznia, ciesze się tym bardziej, że robota jak narazie idzie mi bardzo dobrze a do tego głosowało na mnie ok. 75 %

W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
dziękuję :bom:
gratulacje ZIrrael
pamiętaj o PARAPETÓWIE !!! ponoć przynosi to szczęście w nowym mieszkaniu 

Kiedy się wbijamy na imrezkę?
Dodano po 31 sekundach:
imprezkę, even (czemu nie mogę edytować postu? O_o)
Dodano po 2 minutach:
Buahahaha, już wiem czemu, jak ktoś jest ślepy... Opcja edycji jest teraz przy "zgłoś" :lol:

Dodano po 31 sekundach:
imprezkę, even (czemu nie mogę edytować postu? O_o)
Dodano po 2 minutach:
Buahahaha, już wiem czemu, jak ktoś jest ślepy... Opcja edycji jest teraz przy "zgłoś" :lol:
Ale ja ino żartowałam... :oops:
Dzień dzisiejszy może przeszedł bardzo pechowo, ale od piątku mam podwójne obywatelstwo i to chyba dobra nowina 

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL