[quote="Andre"]One wszystkie wyglądają dla mnie podobnie - na dziewczynki. Ale one bardzo szybko rosną i to się może zmienić! Jeśli ktoś z Wawy się zna i chciałby się pofatygować na Bemowo, ponawiam zaproszenie na dokonanie oględzin

[/quote]
Poza lonem matki juz sie wiele nie zmieni.

Z dziewczynek nie zrobia sie juz chlopaczki. Owszem, kadza istota byla poczatkowo plci zenskiej, nawet Ty.
[quote="Andre"]Co do rozmiarów zdjęć - nie po to szukałem opłacalnego aparatu z rozdz. 6 MP, żeby potem zmniejszać zdjęcia

Jeśli przeglądarka ma przy nich kłopoty, zapisz sobie zdjęcia do oglądania u siebie na dysku - każde zajmuje niecałe pół MB, więc powinny się raczej szybko ściągnąć, i wtedy już są Twoje

Wiesz jak to zrobić? Prawy Klawisz Myszki na link i wybierasz opcję
Zapisz element docelowy jako (w programach IE oraz Firefox).[/quote]
Nie nie, zle zrozumiales. Mi chodzi konkretnie o to, ze te foty nie sa user-friendly. Laduja sie bardzo dlugo, sa ogromne, a ja ich wcale nie chce zapisywac na moim dysku, bo nie kolekcjonuje zdjec szczurow.

(Jak zapisac tez wiem) I tak musze odczekac az sie cala fotka zaladuje a potem w przegladarce (chwilowo Opera vers. 8.5) zmniejszyc procentualnie jej wielkosc, wiec jak sam widzisz, duzo z tym roboty.
Zreszta mniejsza z tym.