moja Lunka<3)~ i Suzi

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
hanoverka

moja Lunka<3)~ i Suzi

Post autor: hanoverka »

chciałabym przedstawic wam moją szczurcie oto ona: http://szczury.org/album_pic.htm?pic_id=2384 chyba dobrze wkleiłam:Pok.Jak wam sie podoba??jest u mnie ok.miesiąca jest jeszcze troszke płochliwa ale pracujemy nad tym:]Narazie mam 1 szczura bo tata nie pozwala mi na 2 ponieważ: cytat:"co my zrobimy na wakacje ze szczurami??a jesli sie zagryzą??" tłumaczenie nie wchodzą :?

a oto moj pies. Wabi sie Suzi: http://img178.imageshack.us/my.php?imag ... 0021zh.jpg dobrze wklejone??:P dobra,jest to mieszaniec.

No coż zrobilabym wiecej zdjec ale nie wiem dokladnie jak je tu wklejac ani gdzie je zapisac przed wkljeniem.Prosze o podpowiedz:P
Obrazek
moja Lunka koffaniutka:*:* :baby:
hanoverka

moja Lunka<3)~ i Suzi

szkoda że nikt nic nie pisze........... :-(
Obrazek
ESTI

moja Lunka<3)~ i Suzi

Post autor: ESTI »

O mamo...hanoverka, no przeciez nie po to zaklada sie tematy, zeby natychmiast oczekiwac odpowiedzi. ;)
Nie o to tutaj chodzi.

Ale jesli juz tak bardzo chcesz, to ja napisze.

Bardzo ladny szczuras, tylko szkoda, ze nie ma kumpla. Mam nadzieje, ze dlugo nie bedzie sam. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

moja Lunka<3)~ i Suzi

Post autor: sachma »

piesek mi przypomina labradorka :lol: ale mi wszystkie żółte psy przypominaja labradory :)
Obrazek
hanoverka

moja Lunka<3)~ i Suzi

Esti sorx ale ja jestem jakas nienormalna...nie moge czekac :lol:

Sachma mój pies to chyba mieszanka posokowca z mieszancem :lol: nie znam sie 8)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”