chciałabym przedstawic wam moją szczurcie oto ona: http://szczury.org/album_pic.htm?pic_id=2384 chyba dobrze wkleiłam:Pok.Jak wam sie podoba??jest u mnie ok.miesiąca jest jeszcze troszke płochliwa ale pracujemy nad tym:]Narazie mam 1 szczura bo tata nie pozwala mi na 2 ponieważ: cytat:"co my zrobimy na wakacje ze szczurami??a jesli sie zagryzą??" tłumaczenie nie wchodzą :?
a oto moj pies. Wabi sie Suzi: http://img178.imageshack.us/my.php?imag ... 0021zh.jpg dobrze wklejone??:P dobra,jest to mieszaniec.
No coż zrobilabym wiecej zdjec ale nie wiem dokladnie jak je tu wklejac ani gdzie je zapisac przed wkljeniem.Prosze o podpowiedz:P
moja Lunka<3)~ i Suzi
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

moja Lunka<3)~ i Suzi

moja Lunka koffaniutka:*:*
moja Lunka<3)~ i Suzi
O mamo...hanoverka, no przeciez nie po to zaklada sie tematy, zeby natychmiast oczekiwac odpowiedzi. 
Nie o to tutaj chodzi.
Ale jesli juz tak bardzo chcesz, to ja napisze.
Bardzo ladny szczuras, tylko szkoda, ze nie ma kumpla. Mam nadzieje, ze dlugo nie bedzie sam.

Nie o to tutaj chodzi.
Ale jesli juz tak bardzo chcesz, to ja napisze.
Bardzo ladny szczuras, tylko szkoda, ze nie ma kumpla. Mam nadzieje, ze dlugo nie bedzie sam.

moja Lunka<3)~ i Suzi
piesek mi przypomina labradorka :lol: ale mi wszystkie żółte psy przypominaja labradory 

moja Lunka<3)~ i Suzi
Esti sorx ale ja jestem jakas nienormalna...nie moge czekac :lol:
Sachma mój pies to chyba mieszanka posokowca z mieszancem :lol: nie znam sie
Sachma mój pies to chyba mieszanka posokowca z mieszancem :lol: nie znam sie

moja Lunka koffaniutka:*:*