Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Właśnie nie wiem jakiego koloru ma oczy, ale albinos nie jest to na 100%
Modlimy się o himalajskiego - wtedy z połączenia z Fabianem wyjdą siamskie i himalajskie.
Bo to jest moja Julia tak na marginesie
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com RATTERIA.W.INTERIA.PL
Aj, Wild, bo się już pogubiłam, o którego szczurka mnie pytasz
A co do szczura Mychy, to tak bez wiedzy o rodzicach nic nie umiem powiedzieć - ja na oko żadnych kolorów nie rozróżniam (np. Topaz, Amber i Cinnamon Pearl wyglądają dla mnie dokładnie tak samo).
"Naszym celem jest pomszczenie krzywd, które przyroda poniosła z rąk ludzi. Cel ten osiągniemy poprzez zatapianie tankowców, wykolejanie pociągów wiozących toksyczne substancje oraz wysadzanie w powietrze elektrowni atomowych. Bądźcie z nami".
Ano mowie o Julii Mychy.
Oj tam, ja tez nie bardzo potrafie oszacowac kolorkow u calkiem malych bobasow.
Zdradze jeszcze cos Prawie kazda odmiana kolorystyczna rozni sie lekko budowa ciala, a przede wszystkim budowa czaszki, (tak calkiem optycznie rzecz biorac) i nie mowie tu o dumbo, tylko o standardach.
Before you speak, THINK! T - is it TRUE? H - is it HELPFUL? I - is it INSPIRING? N - is it NECESSARY? K - is it KIND?
o jeeeeej, Josella... matko, jak ja bym chciała tą kruszynkę...
nezuś, Jacklin jest cudo, ale Josella... aachh. czekam do przyszłego października, najdalej.
jutko, czyu pozwolisz mi, bym przetłumaczyła twój artykuł na język fracuski i przekazała go francuzom na ich forum?
o, tutaj -> http://nerolie.net/forum/index.php
??
Możesz oczywiście, ja nawet nie czuję się autorem tego artykułu, byłam tylko tłumaczem+kompilatorem.
"Naszym celem jest pomszczenie krzywd, które przyroda poniosła z rąk ludzi. Cel ten osiągniemy poprzez zatapianie tankowców, wykolejanie pociągów wiozących toksyczne substancje oraz wysadzanie w powietrze elektrowni atomowych. Bądźcie z nami".