heeh moje tez cudownie "pachna"  ,  co dla niektorych smierdza ale na szczescie tylko dla niektorych
 heeh moje tez cudownie "pachna"  ,  co dla niektorych smierdza ale na szczescie tylko dla niektorych  hyh , mi ten zapaszek nie przeszkadza  :drunken:
 hyh , mi ten zapaszek nie przeszkadza  :drunken:Moderator: Junior Moderator

heeh moje tez cudownie "pachna"  ,  co dla niektorych smierdza ale na szczescie tylko dla niektorych
 heeh moje tez cudownie "pachna"  ,  co dla niektorych smierdza ale na szczescie tylko dla niektorych  hyh , mi ten zapaszek nie przeszkadza  :drunken:
 hyh , mi ten zapaszek nie przeszkadza  :drunken:

Ale po co je kąpać spoko one i tak są czyste bo same dają sobie rade ? rozumiem jak wpadnie ci w błoto to wykąp, ale w domowych warunkach nie ma potrzeby
 Ale po co je kąpać spoko one i tak są czyste bo same dają sobie rade ? rozumiem jak wpadnie ci w błoto to wykąp, ale w domowych warunkach nie ma potrzeby 

No ale teraz nie kompie ich bo moim zdaniem mocno nie smierdza juz teraz musze wyczyscic im ogonki bo som poprudzone od ziemi
 No ale teraz nie kompie ich bo moim zdaniem mocno nie smierdza juz teraz musze wyczyscic im ogonki bo som poprudzone od ziemi  Tylko niewiem dokladnie czym bo mydle raczej nie bo moze podraznic chyba ze szarym :/ Bo wodom prubowalam i nic z tego :/ Ale jak poszukam na forum lub w necie to pewnie bedzie
 Tylko niewiem dokladnie czym bo mydle raczej nie bo moze podraznic chyba ze szarym :/ Bo wodom prubowalam i nic z tego :/ Ale jak poszukam na forum lub w necie to pewnie bedzie 

ha ha ha
  ha ha ha