Aś ----> wydaje mi się, że Twój Stinky jest bardzo podobny do mojego Pana J. ! =)
ostatnie Jego zdjęcie zaledwie sprzed kilku dni:

GoHa ----> piękny maluszek. ja mojego ogona kupiłam, jak był niewiele mniejszy niż teraz ;-) więc nie mam zdjęć z tak wczesnego dzieciństwa, a szkoda.
Ludzie, śliczne macie szczury!!! :-)

A przy okazji - Stinky jest u nas (u Aś był przelotem, gdy czekał na @lla w Warszawie bo niestety nie mogliśmy go odebrać inaczej, jesteśmy ze Szczecina - przy okazji pozwolę sobie jeszcze raz podziękować Aś). I nasz Stinkuś jest hm jakby to powiedzieć... 3 razy inny szczur?
 A przy okazji - Stinky jest u nas (u Aś był przelotem, gdy czekał na @lla w Warszawie bo niestety nie mogliśmy go odebrać inaczej, jesteśmy ze Szczecina - przy okazji pozwolę sobie jeszcze raz podziękować Aś). I nasz Stinkuś jest hm jakby to powiedzieć... 3 razy inny szczur?  Znaczy tak wielki, że bardziej przypomina mutanta niż szczura (blisko 50 cm z ogonem) tak więc teraz już nawet z pyszczka nie przypomina Twojego czerwonookiego białaska... Teraz jego pyszczek wygląda jak pyszczek dużego żółwia (taki grubasek z niego, no)
 Znaczy tak wielki, że bardziej przypomina mutanta niż szczura (blisko 50 cm z ogonem) tak więc teraz już nawet z pyszczka nie przypomina Twojego czerwonookiego białaska... Teraz jego pyszczek wygląda jak pyszczek dużego żółwia (taki grubasek z niego, no)  więc... Nasze szczurki i tak są najpiękniejsze i nic tego nie zmienia, ani długość ciałka ani jego... szerokość
  więc... Nasze szczurki i tak są najpiękniejsze i nic tego nie zmienia, ani długość ciałka ani jego... szerokość