zdominowanie szczura

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

ula_cz

zdominowanie szczura

Post autor: ula_cz »

pisaliscie duzo o tym ze szczura trzeba zdominować. Ja pierwszy raz położyłam swojego szczura na plecach i od razu zrobil sie osowiały i siedzi w jednym miejscu. mam pytanie czy to mu przejdzie. zawsze byla tak zwariowana ze nie dalo jej sie na rekach utrzymac, chciala zwiedzac swiat:-) a teraz siedzi w jednym miejscu w klatce.... martwie sie o nia:0((
"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu, kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

zdominowanie szczura

Post autor: sachma »

moze za mocno ja przycisnelas i teraz sie boi?
Obrazek
ula_cz

zdominowanie szczura

no nie wiem.... trudno juz tak nie bede robic:-) wole niezdominowanego szczura ale normalnego wesolego niz zdominowanego, ktory siedzi w klatce. pozdrawiam:-)
"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu, kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

zdominowanie szczura

Post autor: Ania »

Myślę, zże warto się przejść do weta, być może coś ze szczurem nie tak i niekoniecznie musi to być spowodowane przewróceniem na plecki, mogło się zbiec w czasie, to może być przypadek i dlatego tak kojarzysz.
W każdym razie objawy wskazują na to, że szczura ewidentnie coś boli.
Skąd jesteś?
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
ula_cz

zdominowanie szczura

jestem z Białegostsoku. no nie wiem ale wczesniej co nigdy sie to nie zdarzylo strasznie duzo sikala na mnie na moja mame i na biurko sie zsikala. moze przeziebila pecherz czy cos. mam ja w sumie od 2 tygodni i tak ciągle psika. to nie wiem wlasnie:-((
Frubi

zdominowanie szczura

Post autor: Frubi »

Ja radze do weta iść to może być coś niedobrego że zrobił się nagle osowiały :?
madsis

zdominowanie szczura

Post autor: madsis »

Nie sadze zeby "plecki" byly przyczyna jej zmienionego temperamentu. Radze tak jak inni idz do weta. Moja Latka to straszny furiat, biega jak wsciekla, wszystko chce widziec jest ciekawa i w ogole odwazna i po przewroceniu na plecki jeszcze pare razy sie sprzeciwiala, moze rzeczywiscie zamocno ja przycisnelas i cos ja bolalo, albo dalej boli. Ten chwyt na plecki jest normalny dla szczurka, one tez to samo robia miedzy soba, pokazujac dominacje. A i Latka wcale nie zrobila sie spokojniejsza tylko wie, ze nie moze mnie np. gryzc w palce u nog :wink:
co dwa szczurki to nie jeden ;)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”