zdominowanie szczura
Moderator: Junior Moderator
zdominowanie szczura
pisaliscie duzo o tym ze szczura trzeba zdominować. Ja pierwszy raz położyłam swojego szczura na plecach i od razu zrobil sie osowiały i siedzi w jednym miejscu. mam pytanie czy to mu przejdzie. zawsze byla tak zwariowana ze nie dalo jej sie na rekach utrzymac, chciala zwiedzac swiat:-) a teraz siedzi w jednym miejscu w klatce.... martwie sie o nia:0((
"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu, kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"
zdominowanie szczura
no nie wiem.... trudno juz tak nie bede robic:-) wole niezdominowanego szczura ale normalnego wesolego niz zdominowanego, ktory siedzi w klatce. pozdrawiam:-)
"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu, kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"
zdominowanie szczura
Myślę, zże warto się przejść do weta, być może coś ze szczurem nie tak i niekoniecznie musi to być spowodowane przewróceniem na plecki, mogło się zbiec w czasie, to może być przypadek i dlatego tak kojarzysz.
W każdym razie objawy wskazują na to, że szczura ewidentnie coś boli.
Skąd jesteś?
W każdym razie objawy wskazują na to, że szczura ewidentnie coś boli.
Skąd jesteś?
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
zdominowanie szczura
jestem z Białegostsoku. no nie wiem ale wczesniej co nigdy sie to nie zdarzylo strasznie duzo sikala na mnie na moja mame i na biurko sie zsikala. moze przeziebila pecherz czy cos. mam ja w sumie od 2 tygodni i tak ciągle psika. to nie wiem wlasnie:-((
zdominowanie szczura
Ja radze do weta iść to może być coś niedobrego że zrobił się nagle osowiały :?
zdominowanie szczura
Nie sadze zeby "plecki" byly przyczyna jej zmienionego temperamentu. Radze tak jak inni idz do weta. Moja Latka to straszny furiat, biega jak wsciekla, wszystko chce widziec jest ciekawa i w ogole odwazna i po przewroceniu na plecki jeszcze pare razy sie sprzeciwiala, moze rzeczywiscie zamocno ja przycisnelas i cos ja bolalo, albo dalej boli. Ten chwyt na plecki jest normalny dla szczurka, one tez to samo robia miedzy soba, pokazujac dominacje. A i Latka wcale nie zrobila sie spokojniejsza tylko wie, ze nie moze mnie np. gryzc w palce u nog 
co dwa szczurki to nie jeden