do gołego patyczka! Ale ostrzegam, że kokos ma dużo tłuszczu! Nieźle też sprawdzają się typowo "szczurowe" kolby - bekonowa i serowa z Vitapolu.[/quote]
 do gołego patyczka! Ale ostrzegam, że kokos ma dużo tłuszczu! Nieźle też sprawdzają się typowo "szczurowe" kolby - bekonowa i serowa z Vitapolu.[/quote]moje najbardziej koffaja serowa

a kokosowej jeszcze nie próbowałyśmy

Moderator: Junior Moderator

do gołego patyczka! Ale ostrzegam, że kokos ma dużo tłuszczu! Nieźle też sprawdzają się typowo "szczurowe" kolby - bekonowa i serowa z Vitapolu.[/quote]

) kolby 'królicze' i wiszą jak wisiały :-( myślałam, ze jak dam jedną nowej szczurci to ją zje, ale fe nie dobra :-( bede musiala kupic jakąś 'szczurnikowom' dla tych robali
) kolby 'królicze' i wiszą jak wisiały :-( myślałam, ze jak dam jedną nowej szczurci to ją zje, ale fe nie dobra :-( bede musiala kupic jakąś 'szczurnikowom' dla tych robali  
  (krótko: Snoop'e nauczył Szczurkosia wpieprzać wapno
 (krótko: Snoop'e nauczył Szczurkosia wpieprzać wapno  )
) i tak bekonowa została nie zjedzona.
 i tak bekonowa została nie zjedzona.

bo się trochę bałam że jak moje nie chcą ich jeśc to Czarny też nosem będzie kręcił
 bo się trochę bałam że jak moje nie chcą ich jeśc to Czarny też nosem będzie kręcił  wytarmoś złodziejaszka ode mnie :*
 wytarmoś złodziejaszka ode mnie :*