[quote="Julek"]No ale zostawic ja tak samopas to chyba złe wyjście.[/quote] zdefiniu samopas :roll:
bo jeśli luzem w mieszkaniu :shock: - to oczywiście jestem kategorycznie przeciw i cos takiego to by mi do głowy nie przyszło
dwa dni w klatce - moim zdaniem - spokojnie...
Wyjazd.
Moderator: Junior Moderator
Wyjazd.
Julek, ty masz jednego szczkurka?
Wszytsko zalezy od wieku i tego czy jest sam.
Jesli jest w miare mlody i samotny to bym bez wachania go zabrala.
Natomiast starsze szczurki jesli sa w stadzie - mozna je spokojnie zostawic na dzien, dwa. Ja wyjezdzalam na trzy dni (piatek-niedziela) i pomimo tego, ze mialam stado, to poprosilam Limbus o opieke. Przyjechala w sobote i niedziele i wypuscila maluchy na troszke - mimo tego, ze mnie mialy dobra opieke i jedznko, to i tak caly czas o nich myslalam. :roll:
Jakos za bardzo je kocham i jestem przywiazana, zeby zostawic je na trzy dni i myslec, ze bedzie okej... bo one z braku wyjscia beda siedziec w klatce i nie beda sie skarzyc jak wrocisz, no bo niby jak...
Jesli masz jednego szczurka, to zabierz go ze soba.
Wszytsko zalezy od wieku i tego czy jest sam.
Jesli jest w miare mlody i samotny to bym bez wachania go zabrala.
Natomiast starsze szczurki jesli sa w stadzie - mozna je spokojnie zostawic na dzien, dwa. Ja wyjezdzalam na trzy dni (piatek-niedziela) i pomimo tego, ze mialam stado, to poprosilam Limbus o opieke. Przyjechala w sobote i niedziele i wypuscila maluchy na troszke - mimo tego, ze mnie mialy dobra opieke i jedznko, to i tak caly czas o nich myslalam. :roll:
Jakos za bardzo je kocham i jestem przywiazana, zeby zostawic je na trzy dni i myslec, ze bedzie okej... bo one z braku wyjscia beda siedziec w klatce i nie beda sie skarzyc jak wrocisz, no bo niby jak...
Jesli masz jednego szczurka, to zabierz go ze soba.

Wyjazd.
hmm no ja nie wiem czy zabranie szczura ze soba bedzie dobrym pomyslem - bo napewno klatki ze soba nie zabierze wiec co pozostaje jesli juz to transporterek - w tym czasie szczurcio nie potrzrbnie by sie gniótł :/
2 dni w klatencji mu raczej nie zaszkodza jesli odpowiednio duzo zarelka i picia mu zostawi/sz
a w ogole skad jestes? moze ktosz forum by mogl sie zaopiekowac ... :?:
2 dni w klatencji mu raczej nie zaszkodza jesli odpowiednio duzo zarelka i picia mu zostawi/sz
a w ogole skad jestes? moze ktosz forum by mogl sie zaopiekowac ... :?:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie