Wyjazd.

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
jokada
Kontakt:

Wyjazd.

Post autor: jokada »

[quote="Julek"]No ale zostawic ja tak samopas to chyba złe wyjście.[/quote] zdefiniu samopas :roll:
bo jeśli luzem w mieszkaniu :shock: - to oczywiście jestem kategorycznie przeciw i cos takiego to by mi do głowy nie przyszło

dwa dni w klatce - moim zdaniem - spokojnie...
ESTI

Wyjazd.

Post autor: ESTI »

Julek, ty masz jednego szczkurka?

Wszytsko zalezy od wieku i tego czy jest sam.
Jesli jest w miare mlody i samotny to bym bez wachania go zabrala.
Natomiast starsze szczurki jesli sa w stadzie - mozna je spokojnie zostawic na dzien, dwa. Ja wyjezdzalam na trzy dni (piatek-niedziela) i pomimo tego, ze mialam stado, to poprosilam Limbus o opieke. Przyjechala w sobote i niedziele i wypuscila maluchy na troszke - mimo tego, ze mnie mialy dobra opieke i jedznko, to i tak caly czas o nich myslalam. :roll:
Jakos za bardzo je kocham i jestem przywiazana, zeby zostawic je na trzy dni i myslec, ze bedzie okej... bo one z braku wyjscia beda siedziec w klatce i nie beda sie skarzyc jak wrocisz, no bo niby jak...

Jesli masz jednego szczurka, to zabierz go ze soba.
Obrazek
Dona

Wyjazd.

Post autor: Dona »

ESTI - jednego, właśnie o to chodzi...
soho
Kontakt:

Wyjazd.

Post autor: soho »

hmm no ja nie wiem czy zabranie szczura ze soba bedzie dobrym pomyslem - bo napewno klatki ze soba nie zabierze wiec co pozostaje jesli juz to transporterek - w tym czasie szczurcio nie potrzrbnie by sie gniótł :/
2 dni w klatencji mu raczej nie zaszkodza jesli odpowiednio duzo zarelka i picia mu zostawi/sz

a w ogole skad jestes? moze ktosz forum by mogl sie zaopiekowac ... :?:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”