w niedzielę urodziny dzieci Myszki i Jimiego

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nisia

w niedziel? urodziny dzieci Myszki i Jimiego

Post autor: Nisia »

No właśnie, dla niektórych radosna data, dla innych tylko miła, a dla niektórych bardzo przykra (Żabcia - mały aniołek [']).
Ale dla tych, którzy cieszą się z tej daty - co planujecie na urodziny? Ja mam plany rooozmaite z ratwarehouse, ale z przyczyn różnych zrealizowane pewnie będą w marcu. Będzie prezent wspólny dla Heni i Faty (bo Fata ma urodziny w 3 tygodnie po Heni).
Ewqa

w niedzielę urodziny dzieci Myszki i Jimiego

Post autor: Ewqa »

U nas będzie też wspólne świętowanie bo Lilka jest u mnie już 1/2 roku i też ma coś w okolicach roku. Planujemy duże ilości niezbyt zdrowego jogurciku i płatków kukurydzianych, może jakiś ziarenkowo-miodowy torcik ;) świeczki pewnie by były ale dziewczyny je zjedzą, dokładnie to samo jeżeli chodzi o czapeczki, a to nie to o co mi chodzi ;)
Na deserek niestety dla Lunki antybiotyk a dla Lilki homeopatyk.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”