. I jeden zostaje u mnie do towazystwa dla Angola
. I jeden zostaje u mnie do towazystwa dla Angola  . Wiec do oddania jest jeszcze mnieji bo 4.
. Wiec do oddania jest jeszcze mnieji bo 4.   Ale to nie jest ogłoszenie. bo szczurki domki juz mja.
  Ale to nie jest ogłoszenie. bo szczurki domki juz mja.  Szczurki prodowdopodobnie beda berkshire i 1 kapturek.
 Szczurki prodowdopodobnie beda berkshire i 1 kapturek. 
Moderator: Junior Moderator
 . I jeden zostaje u mnie do towazystwa dla Angola
. I jeden zostaje u mnie do towazystwa dla Angola  . Wiec do oddania jest jeszcze mnieji bo 4.
. Wiec do oddania jest jeszcze mnieji bo 4.   Ale to nie jest ogłoszenie. bo szczurki domki juz mja.
  Ale to nie jest ogłoszenie. bo szczurki domki juz mja.  Szczurki prodowdopodobnie beda berkshire i 1 kapturek.
 Szczurki prodowdopodobnie beda berkshire i 1 kapturek. 

hihih ubie sobie popatrzec
 hihih ubie sobie popatrzec 
 Ale mówie ze sa pieknusie
 Ale mówie ze sa pieknusie 

jej! to brzmi jak zadanie matematyczne - tyle cyfr... :drap: ale jednego nie rozumiem, piszesz, ze urodziło się 5, jednego zostawiasz, więc zostaną 3... no ja jestem noga z matmy, ale jak to możliwe? :thumbleft:Jak piszemyo narodzinach. 6 dni temu urodziło mi sie 5 kluseczek. Ale nie krzyczec. Nad ta decyzja myslałam bardzoo długo. Domki miałam zamówione dla 15 szczurków. I wiem, ze bardzo dobre. I teraz sie kłuca komu oddam szczurka. . I jeden zostaje u mnie do towazystwa dla Angola . Wiec do oddania jest jeszcze mnieji bo 3. Ale to nie jest ogłoszenie. bo szczurki domki juz mja. Szczurki prodowdopodobnie beda berkshire i 1 kapturek.
 .
.

.
.
 chociaż pewnie sama bym się nie podjęła rozmnażania szczurki gdybym miała:P Na szczęście mam samych panów
 chociaż pewnie sama bym się nie podjęła rozmnażania szczurki gdybym miała:P Na szczęście mam samych panów 
  .
.
 buuu
 buuu