wreszcie znalazłam coś fajnego z małymi w miare odstępami ;] dobrze, że się zdecydowałam, bo się czaiłam na nią kilka dni
 wreszcie znalazłam coś fajnego z małymi w miare odstępami ;] dobrze, że się zdecydowałam, bo się czaiłam na nią kilka dni  ciekawe czy dojdzie jeszcze w tym tygodniu ;]
 ciekawe czy dojdzie jeszcze w tym tygodniu ;]Moderator: Junior Moderator

wreszcie znalazłam coś fajnego z małymi w miare odstępami ;] dobrze, że się zdecydowałam, bo się czaiłam na nią kilka dni
 wreszcie znalazłam coś fajnego z małymi w miare odstępami ;] dobrze, że się zdecydowałam, bo się czaiłam na nią kilka dni  ciekawe czy dojdzie jeszcze w tym tygodniu ;]
 ciekawe czy dojdzie jeszcze w tym tygodniu ;] || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] ? :drap:  :drap:  :?  :?
? :drap:  :drap:  :?  :?

|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)['] Mój 2-miesięczny stworek ledwo może wystawić mordkę między pręty.  4- miesięczny tym bardziej
 Mój 2-miesięczny stworek ledwo może wystawić mordkę między pręty.  4- miesięczny tym bardziej  Odstępy 1,6 -1,7 cm. Wymiary idealne na 2 szczurki. W sumie to nawet 3 chyba by się zmiescily. Jestem bardzo zadowolona, ze sie zdecydowałam na tą klate :] Polakierowałam jedynie półeczki lakierem akrylowym. Bardzo szybko schnie z pomocą suszarki
 Odstępy 1,6 -1,7 cm. Wymiary idealne na 2 szczurki. W sumie to nawet 3 chyba by się zmiescily. Jestem bardzo zadowolona, ze sie zdecydowałam na tą klate :] Polakierowałam jedynie półeczki lakierem akrylowym. Bardzo szybko schnie z pomocą suszarki 
tu nie ma 'albo, albo'. czlowiek nigdy nie zastapi drugiego szczura. nawet jezeli bedzie spedzal dzis 24/7 to i tak nigdy nie bedzie mogl z nim rozmaiwac za pomoca ultradzwiekow :roll: wiec albo dwa szczury, albo trzeba sie liczyc z tym, ze nie zapewnia sie swojemu szczurowi zaspokojenia jego najbardziej podstawowych potrzeb...zwierządka stadne wolą bawić się z innym szczurem albo z człowiekiem.