Nie lubi na dywanie

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
markos333
Kontakt:

Nie lubi na dywanie

Post autor: markos333 »

Witam (jestem tutaj nowy :D).
Mój ogonek Cookie jest ze mną od 20 stycznia. Mam mały problemik bo unika Dywanów i podłogi :| Dziwne! Gdy go położe na ziemi poprostu szybko wskakuje mi na rękę i dosłownie prosi się żeby wejść na łóżko :). (dywan odkużony więc żadne pyłki nie powinny go wkużać :D) Jak mam go oswoić by mógł sobie swobodnie pobiegać po Ziemi!?
http://www.marekhp.boo.pl
[*][*][*]Cookie[*][*][*]
Dodż :* :D
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Nie lubi na dywanie

Post autor: krwiopij »

zrobic mu wygodne zejscie z lozka na podloge, zeby mogl schodzic wtedy, kiedy sam ma na to ochote... to naturalne, ze teraz boi sie podlogi, bo to dla niego zupelnie obcy teren... szczurek musi miec czas na poznanie go i przyzwyczajenie sie...
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
markos333
Kontakt:

Nie lubi na dywanie

Post autor: markos333 »

Świetne forum! Szybka odpowiedź :) Dzięki wielkie! Właśnie Cookie dobiera się do mojej bluzy więc spadam :)
http://www.marekhp.boo.pl
[*][*][*]Cookie[*][*][*]
Dodż :* :D
viridjam

Nie lubi na dywanie

Post autor: viridjam »

no pewnie.. szczurek po prostu potrzebuje czasu, lepiej go nie rzucac w "nieznane", sam sie przelamie i zacznie odkrywanie nowych gruntow ;)
falka

Nie lubi na dywanie

Post autor: falka »

Cóż ja bym dała, żeby Skrętka powróciła na bezpieczne łono kanapy i biurka :jezor2: Jak Ci się paskuda rozbestwi po dywanie to już nic nie powstrzyma eksploracji, więc ciesz się spokojem póki możesz :jezor2:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”