A jednak do trzech razy sztuka ;)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

LiNkA
Kontakt:

Post autor: LiNkA »

kurcze nie chlopcem nr 4 tylko 3 ;) i sie zastanawiam nad którymś brazowym kapturkiem :)
Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia :)
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r :)
magda1

Post autor: magda1 »

LINKA ja już się modle o ten transport, może chociaż jednemu uda się uniknąć najgorszego :-( . Ania oferowała transport do Warszawy, ale okazało się ze ten transport będzie za wcześnie na oddzielenie maluchów od matki temat był tu http://szczury.org/viewtopic.php?t=1008 ... c&start=15 ale później na pw napisała
…Bardzo przepraszam, przyznaję, nie spojrzałam na datę ich urodzenia - odgórnie przyjęłam, że szczurki są do oddania "już".
Istnieje jednak możliwość, że za kilka tygodni chłopak będzie miał jeszcze jeden wyjazd do Warszawy, wtedy na pewno dam Ci znać…
Więc może będzie ten transport :roll:

3 jest cudowny :zakochany: strasznie mi sie on podoba i bardzo żałuje ze nie jest dziewczynka bo był by juz mój :hihi:

pilsssssssssss dwóch chłopców dwóch musisz wybrac w stadku raźniej
magda1

uwaga!!-NULA robi wstępną rezerwację na chłopca nr 5 :lol: więcej o tym tutaj: http://szczury.org/viewtopic.php?t=10081&start=15
agacia

Post autor: agacia »

Nie mam zbytnio czasu,zeby caly temat przeczytac,ale czy jest moze jeszcze jakas wolna dziewczynka? Moj znajomy chcialby swojej dziewczynie sprawic ogonka,oczywiscie za jej zgoda 8)
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
czmtsz

Post autor: czmtsz »

http://szczury.org/album_page.php?pic_id=4358
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=4364
Jeden z tych dwóch byłby chyba dostępny. Magda pierwotnie chciała jednego sobie zostawić ale że chętnych mało to postanowiła obie panienki zatrzymać. Chłopaki są wszyscy wolni-może lepiej chłopaka :roll: Duży wybór umaszczenia :thumbleft:
Dana
agacia

Wybor plci nie jest zalezny ode mnie niestety.
merch

Post autor: merch »

czy wiadomo coś o transporcie do warszawy?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
magda1

z AGACIA już gadałyśmy na gg więc sprawa o szczurka jest w toku. A co do transportu do Warszawy przykro mi, ale nic nie wiadomo. Dalej wszystkie samce sa do wzięcia każdy czeka na adopcje. Nula zrezygnowała z samczyka. Szczurki zaczynają już podjadać samodzielnie postaram się nie długo porobić zdjęcia. Proszę również SOME o kontakt na moje gg
agacia

Magda,a wiec ja bylabym chetna na jedna dziewczynke 8)
some

Post autor: some »

sluchajcie to moze ja jeszcze tu napisze w akcie desperacji.... poszukajcie kogos kto by jechal jakos po 12. ze szczecina do bdg, albo moze ktos z waszych znajomych zna kogos takiego... prosze :roll:
Franco

Post autor: Franco »

Hej, jadę pociągiem z Wrocławia do Płocka około 11- 12 kwietnia. Mógłbym ewentualnie odebrać szczurasa z Wrocławia i przekazać docelowo komuś z Warszawy. Ogonek byłby do odebrania z Płocka. Z Płocka do Warszawy jest około 100 km, co godzinę w zasadzie kursują atobusy, także nie byłoby problemu.
Jest tylko jedewn warunek- osoba ta musi być na 100% zdecydowana, bo nie mam możliwości przygarnięcia kolejnego szczurka (wyjazd) oraz do odebrania go z Płocka maksymalnie do 18 kwietnia.
Moglibyśmy umówić się jeszcze w ten sposób, że mógłbym go przekazać na dworcu w Kutnie, gdzie mam przesiadkę jadąc z Wrocławia do Płocka...
Dona

Post autor: Dona »

Ewentualnie ja mogłabym przechować, do Płocka mam raptem 25km. ;)
agacia

Ja bede miala ogonka dla kumpla 10 kwietnia,wiec jesli ktos z Wawy czy okolic by sie zdecydowal to moge je przechowac dzien lub 2 i podac Franco ;) Tylko niech ktos sie zdecyduje na pieknych chlopakow 8)
Franco

Post autor: Franco »

Mógłbym przechować szczurka/szczurki w Płocku nawet tydzień- bez problemu. Tylko 18 lub 19 z powrotem wracam do Wrocławia...
Bilet ulgowy z Warszawy do Płocka to wydatek w jedną stronę około 15 zł.
Z tego co wiem z Płocka jest również doskonałe połączenie do Bydgoszczy przez Toruń (Polski Express- zniżki 50% dla uczniów i studentów). Również niedaleko (100km) jest do Łodzi...
magda1

Bardzo, ale to bardzo wam dziękuje za zaangażowanie, teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać na chętnych. Wszyscy chłopcy czekają na cieplutkie domki :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”