A jednak do trzech razy sztuka ;)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

IVA

Post autor: IVA »

Magda zajrzyj do zwierzaków. W tójmieście jest poczukiwany ogonek i chociaż na początku byla mowa o samiczce to teraz dziewczyna zdecydowała się tez na chłopaka, może byście się dogadały :D
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
some

Post autor: some »

nie chce mi się wierzyć, że ten piękny chłopaczek z łatką na oczku jest wciąż do adopcji :shock: :shock: :shock: gdybym tylko miała kasę na większą klatkę i kastrację... to straszne :|
Dory

Post autor: Dory »

one są takie piękne... ludzie przygarnijcie je, bo ja nie mogę :-(
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Awatar użytkownika
marlena91

Post autor: marlena91 »

magda1 a znalazł by sie jakis transport do białego?? :drap: tak sie pytam bo napewni nie ;(
Obrazek
Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Awatar użytkownika
Mageda

Post autor: Mageda »

ja mogłabym może pomóc jesli chodzi o transport Warszawa - Białystok
Zuzia i Filutka - w szczurzym raju ....
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ja bym chciala wstepnie tego "krzywego" husky (czyli ten z blyskawica na czolku) lub huskyego aguti (nie ma chyba jego indywidualnego zdjecia i nie wiem czy jest jeszcze wolny). Tylko istnieje jeden problem i to duzy :? ,a mianowicie potrzebuje kogos kto mi przez jakis czas (do konca maja, moze poczatek czerwca) przechowa szczurka w Warszawie. :niepewny2: Przeprowadzam sie do wlasnego mieszkanka i dopiero wtedy bede mogla wziac szczurasa, bo teraz mieszkam z rodzicami i kolejnego mi nie pozwola (mam dwie dziewczynki i jeszcze psa do tego ktory nie jest maly). Bede szukac wsrod znajomych ale jakby ktos tutaj tez mogl to bym byla bardzo wdzieczna za pomoc. Oczywiscie klatka i karma dla szczurasa bedzie ode mnie. :roll:

Male sprostowanie,bo dopatrzylam sie ze ten aguti to juz zamowiony. W takim razie ja tego z hyskiego z plamka na oku poprosze. Tylko zeby sie znalazl ktos kto mnie poratuje z mojej sytuacji mieszkaniowo-szczurowej. :|
magda1

Post autor: magda1 »

Już odpisuje... tyczy sie to wszystkich chętnych z Warszawy i okolic. A wiec tak, ja jedynie co mogę załatwić to transport ze Szczecina w stronę Wrocławia stamtąd zgłosił sie franco ze może zabrać szczurki do płocka. Jeśli sa chętni z okolic wawy to bardzo proszę o dogadywanie sie z Franco co do transportu i ewentualnego odbioru od niego malców. Po dogadaniu sie 100% z fanco proszę Fraco o dogadanie sie z Agacią bo to ona ma przechować szczurki do czasu odbiory ich przez niego. Jak juz oni by sie dogadali co i jak i gdzie proszę agacie o informacje do mnie bo ja musze pogadać z Shade_23 bo to ona ma wieść szczurki ze szczecina w stronę Wrocławia i musze ja poprosić żeby wzięła więcej szczurków (musi sie zgodzić), dodam ze Shade będzie miała tylko 3 minuty na przekazanie szczurków Agaci na stacji PKP. Co jeszcze jest ważne, ważne jest to ze Shade_23 odbiera ode mnie ogonki juz 9 kwietnia wiec do 8 kwietnia musiało by być juz wszystko dopięte i dogadane na ostatni guzik przez wszystkich. Napisze jeszcze ze Shade_23 jedzie do domku na święta i nikt ale to absolutnie nikt w tym łańcuszku nie mógł by zawieść, sytuacja w której Shade została by z gromadka szczurków jest nie do przyjęcia bo np agdacia by nie odebrała ich na dworcu we Wrocławiu i to samo tyczy sie innych ze np agacia zostaje ze szczurkami bo franco nie odebrał albo franco zostaje ze szczurkami bo w Płocku ktoś ich nie odebrał itd.. No właśnie chyba to juz wszystko co chciałam napisać :oops: troche to zagmatwane no ale zagmatwany jest ten transport ;)
agacia

Post autor: agacia »

Ja w poniedzialek specjalnie na dworzec pojade wczesniej,zeby sie nie spoznic. Tylko czy Shade bedzie miala mozliwosc,zeby dziewczynki nie jechaly razem z chlopakami?
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
magda1

Post autor: magda1 »

spokojnie agacia one w niedziele koncza dopiero 4 tyg do zapolodnienia samic napewno nie dojdzie to jescze za wczesnie bo pewnie o to ci chodzi.

informuje rowiez ze jest chetna juz 100% na samca huski aoguti samczyk dotrze do niej juz w sobote temat tutaj http://szczury.org/viewtopic.php?t=10081&start=30 jescze na adopcje czeka 4 samczyków moze jest ktos chetny??
Olimpia

Ja sie decydyje na tego huskolca z plama na pol pyszczka, chlopaka zwanego piorun vel. pirat vel. krzywy. :D
czmtsz

Post autor: czmtsz »

[quote="Olimpia"]Tylko istnieje jeden problem i to duzy ,a mianowicie potrzebuje kogos kto mi przez jakis czas (do konca maja, moze poczatek czerwca) przechowa szczurka w Warszawie. [/quote]
A co z tym problemem?? Znalazłaś kogoś kto Ci go przetrzyma do końca maja??
Dana
Olimpia

Tak, tak. :D Gapa ze mnie,bo magdzie napisalam a Wam nie. :oops: Maluch trafi do mojej kolezanki ze studiow (wet) ktora hoduje szczury i powiedziala ze nie ma najmniejszego problemu. :thumbleft:
czmtsz

Post autor: czmtsz »

To super!!!! JUPI!!!!! :lol2: jeszcze tylko dwa maleństwa!!! :D Oby jeszcze ktoś się zdecydował :) :ops:
No i gratulacje maleństwa :)
Dana
Olimpia

Dziekuje! :hyhy: Juz nie moge sie doczekac az wezme tego malenkiego, slodkiego i futrzastego kluska w rece. :wav: Moj chlopak juz sie irytuje ze nie mozna ze mna normalnie porozmawiac bo co chwile sie szczerze (oczywiscie jak pomysle ze udalo mi sie wszystko zalatwic i szczuras bedzie niedlugo u mnie). :roll1:
agacia

Post autor: agacia »

Czy jakby byl jeszcze ktos chetny z Wawy to moglabys tez podwiezc malucha od Franco? Bo chyba byl ktos,ale nie pamietam ;)
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”