Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Mada
Kontakt:

Post autor: Mada »

Kaka masz rację. Dostaje normalnie ..... jak czytam o kolejnych rasowych miotach, natomiast nikt już nie interesuje się tymi kochanymi maluchami, których ostatnio wysyp.
I po .... były sprowadzane te rasowce. Miały one uzdrowić genetycznie nasze szczurasy a tu się ..... zrobiła wielka hodowla :evil: wrrr
...Tusia, Dziuba,Kruffka,Beza biały aniołek w sercu....Kreciu kocham Cię :( Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Post autor: Ania »

I zawaliłam kolosa z Historii Wychowania :(
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Post autor: krwiopij »

ja zawalam wszystko po kolei... nie moge sie zmusic do nauki, nie moge sie zmusic do chodzenia na zajecia... ogarnal mnie nieodparty syndrom nie-chce-mi-sie... dzisiaj mialam kolosa z rosyjskiego - zaspalam, nie poszlam... na wf rano tez nie wstalam... o prostu jestem z siebie dumna... :-(
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Santa99

Post autor: Santa99 »

Niedawno zmarł mój Cezarek, teraz- wyrok śmierci zapadł na Atoska, mojego owczarka niemieckiego. Ma raka żołądka :cry: . Podobno guz jest wielki jak jego głowa... Taki biedny i chudy :sad2: Dlaczego życie jest takie okrutne :sad2:
Bandyta

Za tęczowym mostem:
Cezar [*][/b]- jedna sekunda potrafi zmienić wszystko ;(
Atos [*][/b]- choroba nie dała ci szansy ;(
Kaka

Post autor: Kaka »

Mada, mam bardzo podobne zdanie, oczywiscie sprowadzanie rasowców, ale nie hurtowe rozmnażanie i nie 7 hodowlii. Co do pewnych osób mam wątpliwosci
:cry:
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
agacia

Post autor: agacia »

Jak dla mnie to za duzo miotow w jednym czasie. Bo roznica miesiaca to zadna roznica. Czy nie mozna sie troche powstrzymac? A nawet to miesiac nie jest. :bije:
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
zamtuz

Post autor: zamtuz »

jestem dzieckiem geografów i też mam swoje pod sufitem
:lol: :lol: Moje dzieci beda w twojej sytuacji :)
I robię się aspołeczna
Ja chyba taki jestem. Ludzxie sie dziwnie do mnie odnosza...najpierw myslalem ze to ich wina... teraz patrze na siebie... cos ze mna nie tak jest. Mam ogolnie problemy z otoczeniem ze znalezieniem znajomych itp... Teraz siedze ciagle ze szczurami itp
Poza tym uważaj, w moim mieście w mordę leją. ;)
W szklarsiej bylem tyle co na pkp (przyjechalem pociagiem) i skrzyzowaniu ... szybko pomknelem w gory bo mnie miasto nie interesowalo ... Wiec nic o tym nie wiem.
NIE KARMIC TROLLA
Awatar użytkownika
Ania
Kontakt:

Post autor: Ania »

Mam dziś kolejnego kolosa, pewnie też go zawalę bo za późno wstałam i w ogóle :(
I śnił mi się mój kochany Bubulek./.. siedział bida w klatce bez wody w poidle, bo zapomniałam, że go mam (we śnie) i w ogóle miałam takie wyrzuty sumienia, że aż się obudziłam.
Niedobry sen :|
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
ESTI

Post autor: ESTI »

Mi sie snilo, ze musialam wyjechac z kraju, bo chcieli mnie do wiezienia wsadzic i mailam wyjechac... na Malte. :roll:
Ale wybuchla baba atomowa i byl koniec swiata, ale jakims cuedm przezylam...
Boze, nie chce takich snow. :|
Obrazek
Orange
Kontakt:

Post autor: Orange »

a mi znów się śniło że jestem złodziejką :| nienawidze tej monotonni
merch

Post autor: merch »

Fea ja ciebie rozumiem , w szklarskej byam raz i tez wydała mi sie frustrująca, lezy po nie właściwej stronie góri zdecydowanie za blisko za wysoko niemal obszar wiecznego sniegu, wydała mi sie przygnebiajaca, Nie ma jak zakopane , kino , teatr i Góry tez są

Sarenka trzymaj sie , wiesz faceci rzecz nabyta , jak ten nie dorósł , to na pewno wcześniej czy później znajdziesz innego , moze nie idealnego ( takich nie znam ) ale napewno dojrzalszego i gotowego obdarzyć was ciebie i twoje dziecko uczuciem. A dziecko po prostu musisz kochać jeszcze bardziej niejako za dwoje,ale to i tak najwiekszy prezent jaki mozna sobie wymarzyć. Pozdr M.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Nisia

Post autor: Nisia »

Ania, ESTI - wsiadłyscie na mojego konika :twisted:
Ania, albo bardzo kochasz swoje szczury i martwisz się bardzo o nie (mnie się raz śniło, że mi jedna z panien zmarła...), albo... Bu chciał sie przywitać. I... poskarżyć.
ESTI, oglądałaś ostatnio film gangsterski? Albo czytałaś kryminał?
ESTI

Post autor: ESTI »

Nisia, zadnych filmow ani ksiazek w tym temacie - nic...
Obrazek
zamtuz

Post autor: zamtuz »

Mam Amonita!!! Ale on fajny i mały :lol:
NIE KARMIC TROLLA
sechmet

Post autor: sechmet »

[quote="zamtuz"]Mam Amonita!!! Ale on fajny i mały [/quote]
zamtuz to chyba do weselnika ;)
she's got the devil in her heart ...