Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

yeah :thumbleft: nie musze robić jajka z balonu i nici (bardzo trudne) plastyczka powiedziała że jak komuś się nie udaje to niech zrobi pisanki :hihi: ja zrobiłam i dostałam 5 !!! :przytul:
brawo! :przytul:
Znów jestem zaręczona, przyszły małżonek się opamiętał z wygadywaniem bzdur i może się coś na spokojnie wyklaruje 

Nosek ['] forever in my heart
Kinia i Frida ['] ['] :(za teczowym mostem, tak szybko odchodzicie

No to gratulacje sarenka i powodzenia :przytul:
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
życze szczęścia :przytul:
no prosze jak to jest jak sie zbiorczo odpowiada na posty , gratuluje 

Dziękuję serdecznie :przytul: , mam nadzieję, że już nie bedzie żadnych problemów natury "przedmałżeńskiej" :jezor2:
Nosek ['] forever in my heart

Przed chwilą wzięłam Dziunię i wcisnęłam w nią tyle całusków, ile zdołałam. Polecam każdemu. :hyhy:
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
po wielu nieudanych próbach , których rezultat ( a raczej jego brak) okraszałam słówkami niegodnymi, przy okazji odkrywajac w sobie talent do tworzenia całkiem 'wiazanek' wulgaryzmów, po tym ile nerwów straciłam, ile razy mało co klawiatury nie rozwaliłam....w końcu udało mi się założyć na nowo gg :lol:
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
+ może będe miala szczura/szczurki 
+ jutro na basen, z tatkiem załozylismy sie kto szybciej pływa :lol:
+ weekend!
+ w środe jade do teatru
+ od czwartku WOLNE!

+ jutro na basen, z tatkiem załozylismy sie kto szybciej pływa :lol:
+ weekend!

+ w środe jade do teatru
+ od czwartku WOLNE!

Na zawsze w moim sercu-[']Leon (Albinos) - 15 VI 2005r.[']
Klatka stoi pusta. I czeka...
Klatka stoi pusta. I czeka...
niedlugo wracam do Domu! do pachnacej poscieli w moim [teraz] pustym pokoju, do tego malego miasta wypelnionego znanymi buziami i barami, gdzie spedze kupe czasu przy piwie z sokiem z I. ktora tak kocham, a ktora(jak mi sie wydaje) nieco odlozyla mnie miedzy bajki przez dzielaca nas odleglosc...!Moja przyjaciolka, moja siostra. Pojde z Ojdzidzkiem do chinskiej restauracji i w koncu przestane sie martwic, ze to ja place! Zobacze Mame, zakradne sie na zaplecze apteki i podkradne troche tych oplatkow (przeznaczonych normalnie do 'opakowywania' lekarstw)! Zobacze siebie sama, w moich starych zeszytach, na moich polkach z ksiazkami...W koncu pojde do lasu, ktorego tutaj nie ma. Znowu bede sie wyklocac z bratem o miejsce przy komputerze, znowu wyjde nad Odre, znowu bedzie tak plynnie i polsko. :zakochany: (okolo 15 maja)
Przepraszam, głupia jestem, ale muszę -
WIOSNAAAAAAAAA! MŁAAAAAAAAAA!!!!! HURRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
I nie mam na myśli zjawisk afmosterycznych i inszej flory czy fauny:)))))))))))))))
WIOSNAAAAAAAAA! MŁAAAAAAAAAA!!!!! HURRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
I nie mam na myśli zjawisk afmosterycznych i inszej flory czy fauny:)))))))))))))))
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
za moje ostatnie poswiecenia dla firmy (siedzenie po nocach i nadgodziny)
zostalam doceniona
i dostalam premie
:lol2:
zostalam doceniona

:lol2:
Je! Jutro ostatni dzień do szkoły! mam pierwszy Polski! Figa mi siedzi na ramieniu! Jak mi jest wesoło!
mnie również wesoło że ostatni dzień szkoły i równie 'wesoło' kiedy przypomne sobie że ostatnia lekcja i dwa sprawdzenia mnie czekają :evil: a jeszcze weselej, kiedy przypomne sobie, że.... ŚWIĘTA NADCHODZĄ!