A jednak do trzech razy sztuka ;)

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

magda1

Post autor: magda1 »

ciesze sie bardzo ale powedz czy franco zgadal sie juz z Agacią???bo to jest bardzo wazna sprawa w tym wszystkim..

male sprostowanko czmtsz zostalo jescze 3 chlopcow do adopcji moze ktos jeszcze chetny??
Franco

Post autor: Franco »

Proponuję Agacia, że wspólnie wyjdziemy na pociąg, w którym będzie jechała Shade. Wezmę od razu Pirata/Pioruna, którego w Płocku odbierze dla siebie Olimpia. Wolałbym od razu wziąć go do siebie, bo istnieje możliwość, że do domu okazyjnie pojadę jednak wcześniej. Także najlepiej, żeby był u mnie od samego początku.
Agacia umówmy się na GG 1220477, tak żebyśmy razem poszli na pociąg albo spotkali się przy pociągu.

Czy ktoś jeszcze z okolic Warszawy wziąłby ogonka i zobowiązał się go odebrać w Płocku do 19- 20 kwietnia?
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Mysle ze to wcale nie glupi pomysl. Lepiej zeby byly dwie osoby w razie gdyby sie jedna z nich miala spoznic (w koncu przypadki chodza po ludziach).

Franco - agacia bedzie na gadu po 22 to do niej zagadam. Z reszta i tak tu pewnie wtedy zajrzy.
magda1

JA CHCIALAM OFICJALNIE PODZIEKOWAC KILKU OSOBA ZA POMOC

A WIEC SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA CZMTSZ ZA ZNALEZIENIE TRANSPORTU DLA SOME DO BYDGOSZCZY I DLA SHIRO4 DO SOPOTU. ZA POWYWIESZANIE WE WSZYSTKICH AKADEMIKACH W SZCZECINIE OGLOSZENIA ZE SA SZCZURKI DO ODDANIA I ZA CALOKSZTALT ZAANGARZOWANIA :przytul:

RÓWNIEŻ SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA SHADE_23 ZA CHEC TRANSPORTU AZ 3 SZCZURKOW DO RODZIN ADOPCYJNYCH :przytul: I WZIECIA NA SIEBIE RYZYKA NIE ODBIORU(co mam nadzieje nie bedzie mialo miejsca)

ORAZ PODZIEKOWANIA DLA FRANCO I AGACIA ZA CHEC PRZEKAZANIA SZCZURKÓW INNYM :przytul:

NAPRAWDE BARDZO WAM SERDECZNIE DZIEKUJE KTO WIE MOZE URATOWALISC MALUCHA ZYCIE :zakochany:
Olimpia

STRASZNIE sie ciesze,ze juz niedlugo bede mogla poprzytulac mojego szczurolka. :zakochany:

Tez chcialabym podziekowac, szczegolnie Shade i Franco za pomoc w transporcie!!!!!! Wielkie :przytul: dla Was!!!!!! Bardzo,bardzo dziekuje i jeszcze bardziej sie ciesze ze wlasnie ten szczurek do mnie trafi. :D

No i oczywiscie wielkie podziekowania dla magda1,bo bez niej to bym szczuraska nawet na zdjeciu nie zobaczyla. 8) Wielkie dzieki i obiecuje ze szczurek bedzie pod jak najlepsza opieka!!! :tak:
agacia

Post autor: agacia »

Wyslalam pw do Franco i on wezmie szczurka dla Olimpii,a ja wezme dziewczynke dla kumpla 8)
Mały[*] (25.04.05-12.07.06)
Mr Jingles[*] (26.06.05-28.05.07)
czmtsz

Post autor: czmtsz »

Przepraszam za pomyłkę :oops:
Oczywiście, że trzy zostały ale tak bardzo chciałabym, żeby już zostały dwa, jeden, ZERO!!!! :ops: ADOPTUJCIE TE ŚLICZNOŚCI!!!!
Dana
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

To jeszcze tu napisze. Ze wezme chlopca agutka z bialym brzusiem, tylko potzrebuje ludzi dobrej woli :D .. Juz kontaktowalam sie z Franco i Olimpia i oczywiscie magda1, ale wiem ze sa jakies problemy. Help.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
agacia

A jakie problemy?
magda1

problem bo farnco nie moze przechowac dwóch szczurkow bo nie ma klatki :-(
agacia

:-( A ten szczurek dla Olimpii gdzie by mieszkal?
Olimpia

No wlasnie? :| W sumie tez mnie to interesuje :drap: Ja po niego z transporterkiem przyjade i moge wziac szczurka dla limby,bo jest wystarczajaco duzy.
merch

Post autor: merch »

A w końcu sa jeszcze jakieś szczurki czy juz wszystkie znalazły domki?
A jak tak to które konkretnie?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
agacia

Juz sie sprawa pozytywnie rozwiazala :D
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

merch, jest jeszcze jeden sliczny husky
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”