gryzienie-nie do krwi ani w okazaniu sympatii
Moderator: Junior Moderator
Moja Misza gdy pokarze się jej rękę łapie ją zębami, nie gryzie do krwi i raczej nie jest to lekkie podgryzanie w okazaniu sympatii. Dodam że mam ją 10 dni. Co robić??
Misza po transformacji.
-
szczurki czasem tak mają....Bazyla tak robiła a ja ją po takim ugryzieniu zawsze na plecki przewracałam i chwile przytrzymywałam w tej pozycji...zazwyczaj podbiegała jeszcze raz i znów to samo robiłam...aż jej się znudziło.
Szczury tez tak robią jak chcą się bawić (szczególnie młode) podskakują w miejscu, podbiegają gryzą i uciekają...znów podbiegają i tak w kółko...wtedy ją troche trzeba potarmosić.
Szczury tez tak robią jak chcą się bawić (szczególnie młode) podskakują w miejscu, podbiegają gryzą i uciekają...znów podbiegają i tak w kółko...wtedy ją troche trzeba potarmosić.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 23, 2006 7:00 pm przez kasia...123, łącznie zmieniany 1 raz.
klik <--- galeria moich uszatych
-
- Kontakt:
A może po prostu sprawdza czy nie jesteś jedzeniem?
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak
raz mozna sprawdzic czy mój palec nie jest jedzeniem, ale nie za kazdym razem jak ją wypuszczam na kolana(cały czas próbuje ją oswoić)
Misza po transformacji.
10dni to malo ( dla jednych szczurkow wystarczajaco by sie oswoic z nowym wlascicielam ale nie dla kazdego :| ...) wiec spedzajz nia jak najwiecej czasu :drap: a to lapanie za palec hmm moja Danka mimo ze jest u mnie juz rok nadal tak robi nie wiem czy jest to wynikiem jej nastawienia anty do czlowieka czy po prostu za kazdym razem myli palec z jedzeniem :twisted:
Badz cierpliwa i spedzaj z futerkiem jak najwiecej czasu to poplaca :thumbleft:
Badz cierpliwa i spedzaj z futerkiem jak najwiecej czasu to poplaca :thumbleft:
w serduszq... Kisiel ,Bingo,Trysia,Pacio,Glucia,Blutek
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie
ik hou van je schatjes :*
moje gwiazdki na niebie