[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka] - Wasze klatki
super:)zakladamy fanklub?:)))a ile macie w niej szczurasow?
zostaly tylko koty i papugi....
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
[Klatka] - Wasze klatki
Ja jeszcze żadnego bo czekam dopiero na przesyłkę
Ale docelowo będzie w niej rezydować 2 chłopów 

[Klatka] - Wasze klatki
na razie jeden .Jesli pogodza sie z Mlodym to beda 2 .
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
[Klatka] - Wasze klatki
a w jaki sposob polonczyc obie klatki tak zeby byly przejscia z gory na dol???
[Klatka] - Wasze klatki
uuu, ale prehistoryczny temat odkopany 
zdjecie - zmienione - już klatki oddzielnie :roll:
moje klatki maja drzwiczki/otwarcie od góry
w zwiazku z tym po połączeniu dwóch klatek (drutem)
wystarczyło tak ustawić półke pod wejściem żeby szczury dosięgneły nowego pietra

zdjecie - zmienione - już klatki oddzielnie :roll:
moje klatki maja drzwiczki/otwarcie od góry
w zwiazku z tym po połączeniu dwóch klatek (drutem)
wystarczyło tak ustawić półke pod wejściem żeby szczury dosięgneły nowego pietra
[Klatka] - Wasze klatki

Parter:
Piętro I i II:
Piętro II i III:
Troszku sie laduja... :roll:
Dobrze jest być kochanym... 

[Klatka] - Wasze klatki
Klatka bardzo fajna i też nad taką się zastanawiam, ale tu pytanie- jak czyścisz drewniane półki i co zrobisz kiedy szczurki zasikają drewienka? Jedyny problem tych klatek :?
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
[Klatka] - Wasze klatki
Ten problem znika kiedy sie systematycznie sprzata. Mam ta klatke od 28 lutego. Jak na razie mam taki system:
Codziennie sprzatam - III pietro (tam spia i siusiaja), wykladam papierem zeby siuski mialy gdzie wsiakac. Wydobywam z polek bobki (glownie I pietro i parter)
Co dwa dni: Czyszcze wszystkie polki i bobki wydobywam
Raz na miesiac: generalnie sprzatanie calej klatki, wyciagam wszystko i myju myju...
To codzienne czyszczenie to doslownie 15 minut... mokra szmatka kilka objechan polki i wysuszenie, nowy papier i tyle. Nie ma duzo problemow. Klatki nie gryza... A drewno lakierowane lakierem wodnym, akrylowym. Jedyne co gryza to domek z drewna...
Codziennie sprzatam - III pietro (tam spia i siusiaja), wykladam papierem zeby siuski mialy gdzie wsiakac. Wydobywam z polek bobki (glownie I pietro i parter)
Co dwa dni: Czyszcze wszystkie polki i bobki wydobywam
Raz na miesiac: generalnie sprzatanie calej klatki, wyciagam wszystko i myju myju...
To codzienne czyszczenie to doslownie 15 minut... mokra szmatka kilka objechan polki i wysuszenie, nowy papier i tyle. Nie ma duzo problemow. Klatki nie gryza... A drewno lakierowane lakierem wodnym, akrylowym. Jedyne co gryza to domek z drewna...

[Klatka] - Wasze klatki
Możesz podać wymiary?
Przepraszam dzisiaj nie mam głowy do myślenia
Przepraszam dzisiaj nie mam głowy do myślenia

Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2004 8:56 pm przez Mycha, łącznie zmieniany 1 raz.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
[Klatka] - Wasze klatki
W pierwszym poscie podalam wymiary ... ale powtorze: 130 x 85 x 70 cm...

-
[Klatka] - Wasze klatki
BEZNADZIEJNA!!! jak mozesz trzymac szczurki w tak zlych warunkach - chyba cie pogielo :!: to jest nie dopuszczalne i karygodne :!:
:twisted: zaj***** klateczka - jak bym miala miejsce tez bym taka zrobila. Naprawde niezla - gratulacje dla konstruktora
:twisted: zaj***** klateczka - jak bym miala miejsce tez bym taka zrobila. Naprawde niezla - gratulacje dla konstruktora

...::Companhia Pernas Pro Ar::...
[Klatka] - Wasze klatki
Namówiłam tatę [dlaczego Miłość nie będzie mogła z niej korzystać?
]. Chcę dać szczurkom jak najwięcej szczęscia...
Nasza będzie miała szerokość 90cm x 60cm, ale będzie o 10cm krótsza.
Wstawimy ją w kącie pokoju gdzie teraz stoją papużki- one będą stały na niej, bo prawda jest taka, że stoją na podłodze a papużki lepiej czują się wyżej. [był to jeden z moich argumentów]
Chcemy zrobić ją z wiśniowego drewna [żeby pasowało do mebli].
Mam teraz wielką ogromną proźbę- mozesz wypisać dosłownie wszystkie materiały i w miarę dokładnie je opisać [np drewno jakie itd]?
Będę wdzięczna.

Nasza będzie miała szerokość 90cm x 60cm, ale będzie o 10cm krótsza.
Wstawimy ją w kącie pokoju gdzie teraz stoją papużki- one będą stały na niej, bo prawda jest taka, że stoją na podłodze a papużki lepiej czują się wyżej. [był to jeden z moich argumentów]
Chcemy zrobić ją z wiśniowego drewna [żeby pasowało do mebli].
Mam teraz wielką ogromną proźbę- mozesz wypisać dosłownie wszystkie materiały i w miarę dokładnie je opisać [np drewno jakie itd]?
Będę wdzięczna.
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
[Klatka] - Wasze klatki
Oczywiscie Mycha... ale musze dla pewnosci spytac, tego co robil. Bo tworca klatki pracuje dzis do 18. Postaram sie na dniach napisac dokladnie co i jak. Dzis umarl piesek M.. (tego, co robil klatke). Na pewno jest smutny... ja tez zreszta... ale niedlugo postaramy sie wkleic dokladnie z jakich materialow. Co bylo uzywane do obrubki i takie tam...

[Klatka] - Wasze klatki
Ojej! To może nie pytaj go tak szybko... straszna strata po odejściu przyjaciela... Mnie się nie śpieszy.
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
[Klatka] - Wasze klatki
jak to mawia moja mamusia ''zal mi dupe scisnol'' pikna klatka zajetegowiascista jednym slowemmoje 3 szczurzyce y sie w niej zabily gdyz sa niezrownowazone psychicznie
pozdrowionka od moich ogonków
Szatana,Diabła,Henia,Gucia i Maciusia
Szatana,Diabła,Henia,Gucia i Maciusia