śpij dobrze Puchasiu....

Miejsce dla tych, których już z nami nie ma...

Moderator: Junior Moderator

Dory

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: Dory »

:cry: współczuję [']
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: krwiopij »

dwa moje ogonki odeszly w ten sposob, Aniia... zdaje sie, ze wiem, co czujesz... :-( trzymaj sie dzielnie... :przytul:

Obrazek dla puchasia...

przy okazji - mozesz powiedziec, w ktorej lecznicy operowany byl ogonek?
Ostatnio zmieniony pt kwie 28, 2006 1:35 pm przez krwiopij, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Aniia

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: Aniia »

Puchaś był operowany w "Sforze" na Stefana, ale wiem, że te obydwie z pan które operowały Puchasia zrobiły wszystko co mogły...
Przy okazji chociaż może to mało odpowiednie miejsce chciałam zapytać czy jeśli w przyszłości będę kupowała szczury, bo chce kupić dwa to czy mają to być dwa samce czy samiczki?? Narazie nie planuje zakupu bo bardzo przeżyłam odejście Puchasia, ale chciałabym wiedzieć, które ogonki lepiej się dogadują.
Brygada RR pozdrawia z Łodzi :)
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: krwiopij »

jesli od poczatku sa trzymane razem, to raczej nie ma roznicy - zarowno dwie dziewczynki jak i dwoch chlopcow bedzie sie doskonale dogadywac... poczytaj dzial 'stadko', tam duzo jest dyskusji na ten temat... radze tez zagladac na forum i raczej przygarnac jakies maluszki, niz kupowac w sklepie... zawsze jest sporo ogonkow z warszawy, a ze stolicy do lodzi sama moglabym ci je dowiezc... :)
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
PALATINA

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: PALATINA »

Aniia,

Mój Jeremi też nie przezył operacji, a była to zwykła kastracja (nie mogłam sobie tego darować). :sad2:

[']... dla Puchasia :-(

P.S. Dwa nowe ogonki pozwalają oderwać sie od smutku. nie zastąpia przyjaciela, ale wypełnia pustkę...
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
Mikulinka

śpij dobrze Puchasiu....

Post autor: Mikulinka »

Strasznie przykre ['] :cry:
Od lewej: Małpka, Borsusia, Kretusia, Bimbla
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odeszły...”