>moja armia<

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
SKR

>moja armia<

Post autor: SKR »

Astrix (kapturek) , Virus , Clavia (albinosy) , Arpegia (husky) , TeBe , TeeR (czarne)

+ maleńśtwo (kapturek bez imienia)

razem 7 szczurków , lecz niedługo bedzie 6 gdyż maleństwo idzie do mojej panny jako towarzystwo dla Wiki ;)

armia się powiększa , matka dostaje białej gorączki ale malo mnie to interesi
spoczywaj w pokoju kochany TeeRku [*]
SKR

>moja armia<

wczoraj Virus i Arpegia zrobili szybki numerek... na chwile spuscilem je z oczu... z deczka lipa bo ona jest od niego dwa razy mniejsza ://// po weekendzie majowym jade do kliniki na sterylizacje i usunięcie ew. ciąży
ESTI

>moja armia<

Post autor: ESTI »

SKR, po prostu rece opadaja.... :evil:
Albo swietnie sie bawisz prowokacjami, albo rzeczywiscie masz problem z mysleniem racjonalnym. Czemu puszczasz samiczki i samce plodne razem???

:bije:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maugosia

>moja armia<

Post autor: Maugosia »

[quote="SKR"]na sterylizacje i usunięcie ew. ciąży[/quote]
Raju, przeciez męczysz tym samiczke. Jak tak możesz? Umyślnie puściłeś ich razem, a teraz samiczka ma przechodzić stres i zniszczenie ogranizmu. Zabierzcie mu te szczury : (
Obrazek
Obrazek
Fea

>moja armia<

Post autor: Fea »

Facet, dotychczas myślałam, że nie prowokujesz, ale prowokacja wyłazi z każdej litery w twoim ostatnim poście. Bo aż takim bezmyślnym egoistą być nie można.
Nikogo nie potrzebuję, mam zęby. :>
mazoq
Kontakt:

>moja armia<

Post autor: mazoq »

chętnie pogadałabym z tobą na żywo koleś bo ty taki kozak jak widzę chyba tylko na forum
Agnes

>moja armia<

Post autor: Agnes »

CHOLERA LUDZIE ODCZEPCIE SIE OD SKR!!!! wAM SIE WYDAJE ZE TAKI JEST A WCALE TAKI NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECHCACY SPUSCIL SZCZURKI CHWILOWO Z OKA A WY OD RAZU NASKAKUJECIE - JESTES CHORYM, SPECJALNIE PUSCILES JE RAZEM WSZYSTKIE LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!!!!!!!SKR poprostu wayraza wlasne zdanie ale to nie zadna prowokacja to chyba wy wszyscy oszaleliscie na jego punkcie :? :? :? :? sorki ale poprostu juz dluzej nie zniose tego typu gadek na temat SKR to jest poprostu smutne ze osadzacie czlowieka po tym co pisze nie znajac go w rzeczywistosci!!! SKR poprostu wyaraza wlasne zdanie - gdzie tu jakakolwiek prowokacja ... chyba sie na tym zleksza nie znacie :|

[ Komentarz dodany przez: limba81: Pon Maj 01, 2006 11:59 pm ]
Agnes, to moze pogadaj z SKR na temat tego co wypisuje na forum i jego pomyslow. Nikt nie twierdzi ze w rzeczywistosci jest inny. Jesli tak jest to chyba z robil sobie z tego forum plac zabaw, a to nie jest tolerowane.
My znamy go tylko wirtualnie, i na tej podstawie oceniamy, a jaki jest w rzeczywistosci tego nikt z nas nie wie. To jest internet, i nikt nie wie tak naprawde jacy sa ludzie w realu, ale tym co pisza wplywaja na kreowanie opini o nich. Wiec Ciebie tez prosze o opanowanie sie i moze poczytanie jego wczesniejszych pomyslow. i Nie dziw sie ze ludzie sie wkurzaja, kiedy po 1000 razy sie trabi ze kopulacja u szczurow trwa sekundy, i wlasnie taka chwila kiedy sie spusci z oka moze zaowocowac tym co sie stalo.
zona

>moja armia<

Post autor: zona »

[quote="Agnes"]to jest poprostu/ort smutne ze osadzacie czlowieka po tym co pisze nie znajac go w rzeczywistosci!!![/quote]

No popatrz, to zupełnie tak, jak on ocenia nas...
(I nikt mi nie wmówi, że 19-letni wygadany obrońca szczurów nie wie, jak szybko może zajść u gryzoni do zapłodnienia. I po co on je w ogóle razem wypuszczał?)
Awatar użytkownika
Azi

>moja armia<

Post autor: Azi »

[quote="Agnes"]smutne ze osadzacie czlowieka po tym co pisze nie znajac go w rzeczywistosci[/quote]

hmmm a po czym mamy Go oceniać? A co do prowokowania... mam wrażenie, że nie tylko ten temat tego forumowicza jest prowokacyjny, chociaż może to po prostu styl bycia. Poza tym Agnes nie dziw się reakcjom. Tyle się mówi o nierozmanażaniu szczurów sklepowych, o niekontrolowanych miotach, że chyba już wszyscy wiedzą, że TRZEBA UWAŻAĆ i takie niedopatrzenie jest niewzskazane. Poza tym nie powinno się chyba szczurków wypuszczać razem jak nie ma się nad nimi kontroli
Fea

>moja armia<

Agnes, to, co twój facet wyprawia (i o czym z zimną krwią pisze) jest upiorne, i tak nieodpowiedzialne, że nie mogę uwierzyć. Widzę, że wyraża własne zdanie - a jego zdanie mnie przeraża. Może lepiej z nim porozmawiaj, zamiast tu wrzeszczeć.

[quote="Agnes"] wAM SIE WYDAJE ZE TAKI JEST A WCALE TAKI NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
...że jaki jest albo nie jest? Tak gwoli jasności?
Ostatnio zmieniony pn maja 01, 2006 10:59 pm przez Fea, łącznie zmieniany 1 raz.
SKR

>moja armia<

z czystym sumieniem moge powiedziec ze NIE WIEDZIAŁEM że kopulacja u gryzoni jest az tak krótka (sądziłem że to minimum 10-20 sekund)i puściłem je razem na biurko bo małej sie nudzi samej w klatce , a odwróciłem się dosłownie na momencik ! gdzie tu jest prowokacja ?????????????????????
Umyślnie puściłeś ich razem
zastanów się co ty mówisz ???? gdyby to było umyślne to po co teraz bym chciał usuwać tę ciążę ????? to juz przechodzi wszelkie granice. raz cos powiesz za ostro , to od razu sie do ciebie dowalą i nie dadzą spokoju
Agnes

>moja armia<

Post autor: Agnes »

[quote="Agnes"] wAM SIE WYDAJE ZE TAKI JEST A WCALE TAKI NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
...że jaki jest albo nie jest? Tak gwoli jasności?[/quote]

Taki jak go tutaj oceniacie, czyli egoista, prowokator itp ... mozna sie domyslec chyba :?

Przepraszam może popelnił bład wypuszczajac wszystkie szczurki razem - to było na jego odpowiedzialnosc upilnowac je by nie doszlo do zaplodnienia, ale poprostu NIECHCACY powtarzam NIECHCACY ich nie upilnował...czemu od razu takie naskakiwanie na SKR ...stalo co sie stalo...a moze Arpegia wcale nie jest w ciazy to trwalo 2 sek. czy jakos tak....nie ma c robić z igly widel.... w klinice sie okaze co i jak.
Fea

>moja armia<

W klinice się okaże, że SKR chce wysterylizować samicę, co jest właśnie egoistycznym chciejstwem. Bo każdy normalny człowiek wybrałby kastrację samca - z uwagi na łatwość przeprowadzenia zabiegu i mniejsze ryzyko powikłań dla zwierzęcia. Taki z niego miłośnik zwierząt, jak ze mnie Johnny Depp. Najbardziej żal mi szczurków z Oazy, które czekały na dobry dom,a trafiły w takie ręce. Dziwne, że tego nie widzisz, ale podobno amantes amentes.
Agnes, ja cię proszę - przeczytaj sobie posty swojego faceta, znajdź w nich choć odrobinę sensu, a jak już ją znajdziesz, zajrzyj tutaj i daj nam znać. Mnie nie interesuje, czy jesteś jego dziewczyną, mamą, panią z przedszkola czy świętym Mikołajem, ale postaraj się być choć trochę obiektywna.
Awatar użytkownika
sachma
Kontakt:

>moja armia<

Post autor: sachma »

Agnes, puszczajac szczury roznych pluci trzeba byc przygotowanym na to ze beda mialy dzieci. ot cala filozofia - szczury sie mnoza jak moga, jesli sie nic o tym nie wie to lepiej wcale nie puszczac.

a wszyscy naskakuja i dobrze, starylizacja ryzykuje zycie i zdrowie samicy, przez jego glupote moze umrzec szczurzyca. dalej uwazasz ze to robienie z igly widel? bo ja mysle ze zycie samicy jest wazniejsze od tego jak sie SKR poczuje, a powinien czuc sie fatalnie.

dodam jeszcze cos, SKR jest znany z zakladania nowych tematow.. dziwne ze nie przejzal starych.. jesli juz chce sie miec szczury trzeba cos o nich wiedziec.. a przynajmniej znac podstawowe zasady.. czyli nie trzymamy pojedynczo szczurow, nie pozwalamy na spotkania chlopcow i dziewczynek, nie karmimy jedzeniem z przyprawami, wypuszczamy, dbamy.

po za tym SKR na PM uwazal sie za znawce szczurow, wiec jak mogl dopuscic do czegos takiego... i gdzie te twoje doswiadczenie? krew zalewa jak cos takiego czytam...
Obrazek
mazoq
Kontakt:

>moja armia<

Post autor: mazoq »

Ja się tylko przyłączę w sprawie znania osoby przez internet i w rzeczywistości. otóż droga koleżanko, fakt, to jak się zachowują ludzie na forach rzeczywiście trochę odbiega od faktycznego stanu rzeczy gdyż ludzie w internecie - anonimowi - są o wiele śmialsi, bo przecież o wiele łatwiej komuś nagadać głupot jeśli ten ktoś nas nie widzi i nie zna. posiedź sobie kilka minut na czacie, te wszystkie kozaki wypisujace perwersyjne teksty to zazwyczaj niespełnieni kawalerzy po czterdziestce których pasją jest hodowla papużek i uprawianie pomidorów, albo roztelepane hormonalnie nastolatki które nie mają się czym chwalić.
SKR zachowuje się nieodpowiedzialnie i właśnie tego typu "czatowskimi prowokacjami" od jego tekstów jedzie. Jak myśli że szczurzycy można ot tak zrobić "skrobankę" to niestety grubo się myli. od dziecka wiedziałam że gryzonie się mnożą na potęgę więc niewiedza to nie usprawiedliwienie.
wściekamy się bo tu chodzi o dobro zwierząt, które dostały się najwidoczniej w ręce osoby niestosownej, skoro chce wywoływać w szczurach agresje, malować je we wzorki albo nie wie że samczyk plus samiczka równa się małe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”